Fotomac: «Απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση ο Χάμες, η απάντηση που έδωσε στην Μπεσίκτας»

Fotomac: «Απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού για ανανέωση ο Χάμες, η απάντηση που έδωσε στην Μπεσίκτας»
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για Χάμες Ροντρίγκες και Μπεσίκτας σύμφωνα με τους Τούρκους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού βρίσκεται ψηλά στην επικαιρότητα της Τουρκίας τις τελευταίες ώρες για χάρη της Μπεσίκτας.

Η επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί σε μία… αναγέννηση για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό καθώς έχει βρει τον παλιό του εαυτό, επέστρεψε στην εθνική ομάδα και δείχνει έτοιμος να… σώσει όσο μπορεί την καριέρα του.

Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά δεν έχει επεκταθεί, με αποτέλεσμα τα σενάρια περί αποχώρησης να γίνονται όλο και πιο έντονες.

Τα τελευταία 24ωρα, η Μπεσίκτας φαίνεται πώς έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του και η «Fotomac» έχει δώσει μία σειρά από πληροφορίες για τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Όπως αναφέρει το τουρκικό Μέσο, οι «αετοί» όχι μόνο έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αλλά έλαβαν και την απάντηση «τα λέμε στο τέλος της σεζόν» όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιο του στον Ολυμπιακό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X