Μπαλτάκος: «Μόνο θεσμική η απάντηση της ΕΠΟ, όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του κερδίζει πάντα και παντού»

Μπαλτάκος: «Μόνο θεσμική η απάντηση της ΕΠΟ, όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του κερδίζει πάντα και παντού»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τοποθέτηση για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ξεκαθαρίζοντας ότι η απάντηση της Ομοσπονδίας θα είναι μόνο θεσμική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στην UEFA και ενημέρωσε θεσμικά τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές για τα αίσχη που έλαβαν χώρα στη συνάντηση των “6”, από Β.Μαρινάκη και Κ.Καραπαπά.

Με δήλωσή του ο Τάκης Μπαλτάκος ξεκαθαρίζει ότι θα επιβάλλει τον δικό του ρυθμό, τονίζοντας με νόημα πως «όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η απάντηση της ΕΠΟ στις επιθέσεις τις οποίες δέχεται θα είναι θεσμική και μόνο θεσμική. Δεν πρόκειται να μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν. Δεν θα ακολουθήσω τον ρυθμό κανενός, αλλά, αργά, σταθερά και θεσμικά θα επιβάλλω τον δικό μου. Και όπως όλοι γνωρίζουν όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του είναι και αυτός που κερδίζει τελικά. Πάντα, παντού και με οποιονδήποτε αντίπαλο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X