Τσέλσι: Ανακοίνωσε ζημία ύψους 138 εκατ. ευρώ για το προηγούμενο οικονομικό έτος

Τσέλσι: Ανακοίνωσε ζημία ύψους 138 εκατ. ευρώ για το προηγούμενο οικονομικό έτος
Photo Credits: INTIME

Χασούρα ύψους 138 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε η Τσέλσι για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με έλλειμα έκλεισε το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2022 για την Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε απώλειες ύψους 138 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση του κλαμπ, η χασούρα αποδίδεται σε έκτακτα έξοδα και απώλειες εσόδων μετά από τις οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον προηγούμενο ιδιοκτήτη των Μπλε και Ρώσο μεγιστάνα, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Παράλληλα πάντως ο κύκλος εργασιών του συλλόγου αυξήθηκε στα 547 εκατομμύρια ευρώ από τα 495 της προηγούμενης χρονιάς μετά και την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα, ενώ την ίδια στιγμή τα εμπορικά έσοδα παρουσίασαν αύξηση (201 εκατομμύρια ευρώ) χάρη σε μια τόνωση των χορηγιών.

Κι αν κάποιος ευελπιστεί πως τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο πρώτο έτος της εποχής Μπόελι, τότε μάλλον θα πέσει έξω…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία άλλωστε, η χασούρα της Τσέλσι αναμένεται ακόμη χειρότερη τη νέα σεζόν από τη στιγμή που ο Αμερικανός ιδιοκτήτης έχει σπαταλήσει πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X