Οι πολύτιμες συμβουλές του Μουστακίδη στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού (ΦΩΤΟ)

Οι πολύτιμες συμβουλές του Μουστακίδη στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Θανάσης Μουστακίδης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού πριν τον μεταξύ τους αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ21 βόλεϊ αγοριών της ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα κόντρα στον Πανερυθραϊκό για την 3η και τελευταία αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο θρύλος του αθλήματος Θανάσης Μουστακίδης, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι από τους κορυφαίους πασαδόρους στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ και πρώτος σε συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. Ο κ. Μουστακίδης τόνισε ότι παρακολούθησε τα παιχνίδια και των δύο ομάδων, ότι έπαιξαν εξαιρετικά και κάλεσε τα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα που αγαπούν. Μια πολύ όμορφη στιγμή για τους αθλητές των δύο ομάδων που έδειξαν να εκτιμούν τα λόγια και τις συμβουλές ενός ανθρώπου που έχει γράψει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ.

Οι πολύτιμες συμβουλές του Μουστακίδη στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού (ΦΩΤΟ) Οι πολύτιμες συμβουλές του Μουστακίδη στους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανερυθραϊκού (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X