Πειρατές του Ονείρου: «Και τώρα... ανασύνταξη»

Πειρατές του Ονείρου: «Και τώρα... ανασύνταξη»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατικές Αιχμές πριν το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ! Η διακοπή των play offs λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ας αποτελέσει την ευκαιρία ώστε η Ομάδα να ανασυνταχθεί για τη δύσκολη συνέχεια. Τόσο σε Αγωνιστικό όσο και σε Ψυχολογικό επίπεδο η Α.Ε.Κ οφείλει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη συγκυρία και να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της με πίστη στις δυνάμεις της, με νέα ορμή και οπωσδήποτε πιο αποφασισμένη από ποτέ!

✓ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ – ΒΑΛΤΩΜΑ ΟΧΙ ! Ναι να δούμε κατάματα τα λάθη μας, ναι να μην κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας για τις αδυναμίες μας και τις όποιες εσφαλμένες επιλογές μας. Όλοι, τεχνικό τιμ και παίχτες, οφείλουν να κάνουν την (αυστηρή) αυτοκριτική τους. Αυτό να λειτουργήσει λυτρωτικά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι! Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα πρέπει να αναλωθούμε ούτε να “αυτομαστιγωνόμαστε”. Όχι στην κατήφεια και στο βάλτωμα. Να πιστέψουμε ξανά… σε εμάς και την αξία μας! Είμαστε οι καλύτεροι, διορθώνουμε τα σφάλματα, αναδιατάσουμε τις δυνάμεις μας, προχωράμε μπροστά!

✓ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ – ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και σε αυτή την πορεία μάς περιμένουν σημαντικές μάχες τις οποίες θα πρέπει να τις δώσουμε με σθένος και ατσάλινη ψυχοσύνθεση, για να βγούμε νικητές. Εμείς πιστεύουμε στην Ομάδα και στην Κατάκτηση των δύο Τίτλων και καλούμε με την ίδια πίστη για τους Τελικούς Στόχους να κινηθούν άπαντες!

✓ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Με ΝΙΚΗ στην Τούμπα, τα πάντα-όλα αλλάζουν και ανατρέπονται προς όφελός μας σε μεγάλο βαθμό! Και θέλουμε και μπορούμε να το πετύχουμε. Ας προετοιμαστούμε λοιπόν όπως πρέπει για το μεγάλο “come back” της Α.Ε.Κ.

✓ Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ…  πολέμα με ψυχή και με επιμονή για να γίνεις και πάλι πρώτη, μοναδική Βασίλισσα σε Ελλάδα και Ευρώπη! Εμπρός ΤΩΡΑ για τη Νίκη της Μπασκετικής Α.Ε.Κ κόντρα στον πράσινο προαιώνιο! Για την Α.Ε.Κ, για το Λαό μας, για την Ιστορία μας… Πλησιάζει άλλωστε και η κορυφαία επέτειος της 4ης Απρίλη του 1968! Τιμήστε την με αυτή τη Νίκη!

✓ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ…;;; Οι προαιώνιοι νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου; Οι κόκκινοι και πράσινοι φονιάδες του βασιλιά των σπορ που επί δεκαετίες ολόκληρες βαρύνεστε με αναρίθμητα εγκλήματα, με “σφαγές και μαχαιρώματα” κατά της Α.Ε.Κ, με  νοθείες και πλαστογραφημένους ψευδοτίτλους, εσείς ρε τολμάτε να  μιλάτε για δήθεν… εύνοια της Α.Ε.Κ ;;;  Ρε ουστττ απατ-αιώνιοι!!

✓ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΜΑ!  Τα είδατε τα δυο συνεταιράκια;;; Χέρι -χέρι πάνε σε κανάλια, ραδιόφωνα, σάιτ, παντού! Κόβει ο ένας, ράβει ο άλλος. Πάει να πέσει ο ένας του δίνει δεκανίκι ο άλλος! Ρεζιλίκι των σκυλιών έγιναν οι δήθεν μεγάλοι αντίπαλοι, οι σάπιοι ως το μεδούλι, που συντονίζονται με έκδηλο μένος κατά του κοινού εχθρού τους: της Α.Ε.Κ! Από δίπλα και οι διάφοροι τσάτσοι τους. Αυτό βέβαια δείχνει πόσο πραγματικά μας τρέμουν τώρα και στο μέλλον!!! Γουστάρουμε όμως… όλοι σας και μόνοι μας!

✓ ΥΨΙΣΤΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Ανατριχίλα και δέος στο Ναό της Προσφυγιάς με την Απόδοση Τιμών στον Μίμη Παπαϊωάννου από την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και το Λαό της την Κυριακή. Ήταν μοναδικές οι στιγμές, απίστευτη η φόρτιση και απερίγραπτη με λόγια η βαθιά συγκίνηση. Έτσι τιμώνται οι μεγάλοι και οι σπουδαίοι!  Έφτασε ψηλά, πολύ ψηλά, ως τον ουρανό η ιαχή : “Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Αρχηγέ!” Αθάνατος εις τους αιώνας των αιώνων!

✓ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΡΑΓΚΜΠΙ ! Η πιο ευχάριστη νότα ήταν ασφαλώς η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΚΑΡΑΣ! Μπράβο στους παίκτες μας και σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας για τον εμπλουτισμό της Ιστορικής Κιτρινόμαυρης Τροπαιοθήκης με έναν ακόμη Τίτλο. Σας ευχαριστούμε!

✓ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Μας χάλασε η  απόφαση να αποτελέσει το γήπεδό μας έδρα για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Κι αυτό για έναν λόγο: διότι ανησυχούμε μην το μαγαρίσουν-βανδαλίσουν οι “αλλόθρησκοι”, γαυροβάζελοι και σία, που οι προθέσεις τους είναι γνωστές. Αν ήμασταν χώρα με άλλη νοοτροπία δεν θα λέγαμε όχι. Αλλά εδώ είναι Ελλαδίτσα κι ο γείτονας γουστάρει, για να μην πούμε ότι βοηθάει κιόλας, να ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού. Μακάρι βέβαια να μην συμβεί τίποτε. Όμως, μπορούν οι ιθύνοντες  να εξασφαλίσουν, από τις ορδές των αντιπάλων μας, την “αισθητική αρτιμέλεια” του πανέμορφου γηπέδου μας που εμείς οι οπαδοί της Α.Ε.Κ το προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού ;;; Αν μπορούν τότε, τονίζουμε, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ειδάλλως τα υπόλοιπα τ’ ακούμε βερεσέ.

✓ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ  με αφορμή την υπόθεση “βρώμικα δοκάρια” που προωθήθηκε στο CAS. Προσέξτε στο παρακάτω σχετικό απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Κ κάθε λέξη, διότι έχει βαρύνουσα σημασία. Ιδού:  “Για την ΑΕΚ είναι θέμα αρχής και δικαιοσύνης να καταδειχθεί το μέγεθος του νομικού και δικαστικού σκανδάλου και να έρθουν στο φως το βρώμικο παρασκήνιο, οι άνωθεν παρεμβάσεις και οι πολιτικές πιέσεις που οδήγησαν στις δύο αποφάσεις – εκτρώματα. Η ΑΕΚ θα παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της, καταδεικνύοντας ρόλους και ευθύνες για την δικαστική και νομική εκτροπή που συντελέστηκε και για τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις στο έργο της δικαιοσύνης.” Α.Ε.Κ μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

✓ ΚΑΤΙ “ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ”  όνομα και μη χωριό, προσπαθούν, εμμέσως πλην σαφώς, με ύπουλο τρόπο, και ρίχνοντας στάλα-στάλα το δηλητήριο, να απαξιώσουν την Α.Ε.Κ της Νέας Φιλαδέλφειας, την Α.Ε.Κ της Αγιάς Σοφιάς, εξαιτίας των τελευταίων δύο άτυχων αποτελεσμάτων. Βέβαια δεν μπορούν να το κάνουν ευθέως γιατί θα τους κράξει το σύμπαν, γι’ αυτό κινούνται παραπλεύρως και υπογείως. Όμως, αν υπάρχει Α.Ε.Κ πρέπει κάποια στιγμή να τους αφαιρέσει το δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο στέλνοντάς τους επιτέλους στον αγύριστο. Άιντε γιατί πάει πολύ με τον κάθε γελοίο που ανέχεστε.

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

Πειρατές του Ονείρου: «Και τώρα... ανασύνταξη»

* Οι πρόσφατες πληγές της Α.Ε.Κ θα επουλωθούν σύντομα και τότε θα προσκυνήσετε ξανά γονατιστοί, εντός και εκτός Ναού, λαμόγια…

* Θυμηθείτε το και γράφτε το, μέρα που είναι.  Βγάλατε γλώσσα αλλά στο τέλος θα την καταπιείτε.

* “Τον Στέλιο πήρε ο Θεός, βράχο στην άμυνά του, μα του έλειπε ένας κεραυνός, και σ’ ήθελε κοντά του…”!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από καρδιάς σε όποιον-όποιους εμπνεύστηκαν αυτό το εξαιρετικό πανό για το Μίμαρο που στόλισε την Κυριακή την “21” κερκίδα! Έτσι, με τέτοιες κινήσεις, τιμάται η Ιστορία, η Παράδοση, και το Όνομα της ΑΕΚΑΡΑΣ!

*Το ιστορικό βίντεο του 2008, που έγινε “viral”, με τον Μίμη Παπαϊωάννου, το Νίκο Πανταζή, τον Στέλιο Μανωλά, τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη και τους Πειρατές του Ονείρου, να τραγουδάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Ύμνο της Α.Ε.Κ στην Ελευσίνα, σε εκδήλωση του τοπικού club μας (σε δίσεκτες εποχές που οι λέξεις “Φιλαδέλφεια” και “ύμνος” συνιστούσαν περίπου… αμάρτημα), σκόρπισε ατελείωτη συγκίνηση σε όλη την Ελλάδα καθώς ανέβηκε παντού! υπενθυμίζοντας στους πάντες ότι η ιστορία αποτυπώνεται και σε κάτι τέτοιες ξεχωριστές στιγμές!!!

* Θυμόσαστε;; Όταν κάποιοι αχρείοι έτρεχαν στις… “υπηρεσίες”, κάποιοι άλλοι σπουδαίοι στέκονταν δίπλα και κοντά στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Αυτό για όσους δεν έχουν πάρει διαζύγιο με την ιστορική μνήμη!

* Χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη. Γιατρέ σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πάντοτε με δημιουργική παρουσία στο πλευρό της Α.Ε.Κ.

* Εγκάρδιες ευχές και στους εορτάζοντες Πειρατές: “Αστερίξ”, “Βάγγο” από Ελευσίνα, “Κοροπιώτη” και “Αιτωλό”. Να είστε γεροί και δυνατοί αδέρφια, με την ΑΕΚΑΡΑ στο νου και την καρδιά!

* Ορισμένοι “παλαίουρες” πειρατές συζητούσαν στην κερκίδα πόσο λάθος είναι για την νοοτροπία του κόσμου της Α.Ε.Κ να υποβαθμίζουν τον ένα εκ των δύο προαιώνιων σε σχέση με τον άλλον. Το “ούνα φάτσα ούνα ράτσα” πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους τους ενωσίτες και ειδικά στις νεότερες γενιές.

* Άνθρωποι και ΑΕΚτζήδες σαν το Νίκο Πανταζή και τη σύζυγό του Ελευθερία, κοσμούν την Α.Ε.Κ. Μόνο όποιος τους γνωρίσει από κοντά, και ξεδιπλώσει μαζί τους το κουβάρι των αναμνήσεων από αυτή την πολύχρονη παρουσία και προσφορά στην Α.Ε.Κ, θα διαισθανθεί το πάθος και την αγάπη τους για την Ομάδα της Προσφυγιάς. Σεβόμαστε και εκτιμούμε τη ζωντανή ιστορία μας!

*Μιλάνε όλοι μιλάει κι ο… Άρης. Ο κολαούζος!

* Δεν ντρέπεσαι ρε; Να απαξιώνεις την Α.Ε.Κ και να κανακεύεις τον εχθρό; Αλλά που χάθηκε η ντροπή να τη βρεις εσύ…

* 1821 : Η ιστορία γράφεται παντού και πάντα με ανυπακοή!

* Κάτι μπεκροκανάτες στο χαζοκούτι κάνουν κριτική, υποτίθεται, στην Α.Ε.Κ ;;; Και εξοργίζουν με τα εξωφρενικά λεγόμενά τους κάθε νοήμονα φίλαθλο. Φαίνεται ότι προτού βγουν να μιλήσουν στο γυαλί τραβάνε και κάνα δυο μεζούρες τσίπουρο, γι’ αυτό δεν ξέρουν τι λένε και που τους παν’ τα τέσσερα.

* Δημήτρη Μελισσανίδη φρόντισε να αποκτήσει η Α.Ε.Κ ένα δικό της Τηλεοπτικό Μέσο. Δεν πάει άλλο αυτό το χάλι με την εχθρική “μέγα” προπαγάνδα που δεν “σκάει” νύχτα-μέρα, παραμένοντας εσαεί “όπεν”!

* Το “σύστημα” της εκμετάλλευσης και της λεηλασίας της κοινωνικού μόχθου είναι ο μεγάλος ένοχος για το έγκλημα με τα νεκρά παιδιά στα Τέμπη, ο διαχρονικός “βαθύς μηχανισμός” και όχι απλά και μόνο κάποια πρόσωπα που ούτως ή άλλως είναι αναλώσιμα καθώς έρχονται και φεύγουν. Κι αυτό το εγκληματικό σύστημα είναι που αποφεύγουν να το βγάλουν “στο ντάκο” και να το δικάσουν οι… διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

* Γεράσιμε Μήτογλου χαρήκαμε για την επέκταση του συμβολαίου σου με την Α.Ε.Κ. Το αξίζεις! Σου ευχόμαστε ολόψυχα να ‘σαι σιδερένιος και… κουπάτος!

* Ούτε το νερό, ούτε τον αέρα, ούτε τα βουνά, ούτε τις θάλασσες. Κάτω τα ξερά σας από την περιουσία του λαού αρπακτικά.

* Διαβάζοντας το βιβλίο με την Ιστορία των Πειρατών : Πως λεγόταν το πλοίο του Κάπτεν Μόργκαν; Απάντηση: “Δικαίωση”. Απίστευτο και όμως αληθινό!

* Φαίδων Κωνσταντουδάκης : ο άνθρωπος δεν είναι απλά δημοσιογράφος, είναι μετρ της ανάλυσης και της διεισδυτικής σκέψης. Τα άρθρα του, και ειδικά όσα αναφέρονται στους κινδύνους που ελλοχεύουν για την Ομάδα μας από τις ίντριγκες και τις ναρκοθετήσεις της παρασκηνιακής μαφίας, σημαίνουν πραγματικό συναγερμό! Ξύπνα Α.Ε.Κ και “εκμεταλλεύσου” αυτό το μεγάλο όπλο που έχεις την τύχη να διαθέτεις.

* pirates – aek : η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* “Όταν οι εργοδότες-τσιφλικάδες έμαθαν ότι έχουν έρθει πρόσφυγες ταλαιπωρημένοι όρμησαν στον στρατώνα….” (Γιάννης Ναξιώτης -αφηγήσεις Μικρασιατών Προσφύγων).

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Αρχηγέ-Αρχηγέ!!!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X