Προκριματικά EURO 2024: Η Εθνική «καθάρισε» (0-3) το Γιβραλτάρ με σούπερ Μάνταλο-Μπακασέτα! (VIDEO)

Προκριματικά EURO 2024: Η Εθνική «καθάρισε» (0-3) το Γιβραλτάρ με σούπερ Μάνταλο-Μπακασέτα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Καθάρισε το Γιβραλτάρ η Ελλάδα με σούπερ Μάνταλο και Μπακασέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Η Εθνική Ελλάδος πέρασε νικηφόρα από τον Φάρο κόντρα στο Γιβραλτάρ με σκορ 0-3.

Το συγκρότημα του Γκουστάβο Πογιέτ ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Euro 2024.

Η «Γαλανόλευκη» είχε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν απειλήθηκε από το Γιβραλτάρ.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

Στο 11′ λεπτό ο Μασούρας άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ.Ο Μάνταλος έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπάλντοκ, ο οποίος μοίρασε στα δεξιά εντός της περιοχής στον Μασούρα. Έκανε το σουτ και το 1-0 για την Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 36′ λεπτό, όταν οι Μάνταλος-Μπακασέτας – Μπάλντοκ συνδυάστηκαν υπέροχα μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο Μπακασέτας πάσαρε στον Πέλκα αλλά  το σουτ του τελευταίου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο τέρμα για την Ελλάδα ήρθε στο 42′ λεπτό όταν ο μετά από συνεχόμενη κυκλοφορία της μπάλας από τους διεθνής ο Μπακασέτας έστρωσε την μπάλα στον Σιώπη που με δυνατό σού έκανε το 2 – 0 αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Σιώπη με την φανέλα της Εθνικής.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε δυνατά και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μπακσέτα. Ο Μάνταλος είδε την κίνηση του Μπακασέτα στην πλάτη της άμυνας του Γιβραλτάρ, κοντρόλαρε και εκτέλεσε για το 3-0.

Στο 70′ λεπτό η Ελλάδα σημάδεψε για ακόμα μια φορά το δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Παυλίδη.  Ο Μασούρας έκανε εκπληκτικό γύρισμα μέσα στην περιοχή προς τον Παυλίδη. Το σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κόλινγκ.

Στο 74′ λεπτό τα δοκάρια τρίτωσαν για την Εθνική, ο Τσιμίκας έκανε το γέμισμα ο Μάνταλος πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε για ακόμα μια φορά στο δοκάρι.

Η Εθνική ξεκίνησε έτσι λοιπόν νικηφόρα τις υποχρεώσεις της για τα του Προκριματικά EURO 2024

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας(85′ Γιαννούλης ), Σιώπης, Μπακασέτας (70′ Φορτούνης), Μάνταλος, Μασούρας (85’Χατζιγιοβάννης), Πέλκας ( 62′ Κώσταντέλιας), Γιακουμάκης (62′ Παυλίδης)

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ: Κόλινγκ, Ολιβέρο, Τσιπολίνα, Σάρτζεντ, Βαλαρίνο( 62′ Κόομπες), Τορίγια(62’Μουέλχι), Μπρίτο(85′ Ζολλέι) , Λόπες, Ρόναν(Τσιπολίνα), Γουόκερ, Κασιάρο(85′ Στάις)




Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X