ΑΕΚ: Στα τμήματα πυγμαχίας και ράγκμπι το βιβλίο της Λέσχης Πολιτισμού (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στα τμήματα πυγμαχίας και ράγκμπι το βιβλίο της Λέσχης Πολιτισμού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ έκανε δώρο στα τμήματα πυγμαχίας και ράγκμπι το βιβλίο που επιμελήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ενδιαφέρον και σεβασμό υποδέχτηκαν οι αθλητές των τμημάτων πυγμαχίας και ράγκμπυ της ΑΕΚ το βιβλίο της Λέσχης μας « Η συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821».

Η πρόεδρος της Λέσχης, Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη επισκέφτηκε τους αθλητές προσφέροντας τους το ξεχωριστό αυτό δώρο. Το βιβλίο, που επιμελήθηκε η Λέσχη και συνέγραψε ο κ. Θεοφάνης Μαλκίδης, και αφορά στη συμμετοχή των προγόνων μας στην Παλιγγενεσία του 1821, με τίτλο «Η συμβολή των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης και της Μικράς Ασίας στην Επανάσταση του 1821».

ΑΕΚ: Στα τμήματα πυγμαχίας και ράγκμπι το βιβλίο της Λέσχης Πολιτισμού (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στα τμήματα πυγμαχίας και ράγκμπι το βιβλίο της Λέσχης Πολιτισμού (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X