Φιέστα με φιλική νίκη για την Αργεντινή και ιστορικό Μέσι (VIDEO)

Φιέστα με φιλική νίκη για την Αργεντινή και ιστορικό Μέσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή στο πρώτο της παιχνίδι μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Παναμά με 2-0, στο κατάμεστο Μονουμεντάλ. Έγραψε ιστορία ο Μέσι με το 800ο του γκολ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρηση στήθηκε φιέστα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους οπαδούς της «Αλμπισελέστε» να προσφέρουν μοναδικές στιγμές αποθέωσης, με τον Μέσι να λυγίζει.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Αργεντίνοι δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Παναμάς παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό, με την μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους να ανήκει στον Μέσι, που βρήκε το κάθετο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λιονέλ Σκαλόνι ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε πολλούς αναπληρωματικούς στον αγωνιστικό χώρο, με την Αργεντινή να βρίσκει το πολυπόθητο γκολ, στο 78ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι η μπάλα βρήκε ξανά το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αλμάδα «έγραψε» το 1-0.

Το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην μπει από τον Λιονέλ Μέσι, με τον αρχηγό της «Αλμπισελέστε» να γράφει ιστορία, αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 89ο λεπτό, σημείωσε το γκολ Νο800 στην καριέρα του συνολικά σε Μπαρτσελόνα, Παρί και Εθνική Αργεντινής!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X