Πάει τη Γιουβέντους στα δικαστήρια ο Ντιμπάλα

Πάει τη Γιουβέντους στα δικαστήρια ο Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Σύγκρουση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Πάουλο Ντιμπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός μέσος πάει τη Γιουβέντους στα δικαστήρια. Συγκεκριμένα, σκοπεύει να μηνύσει τη Γιούβε για οικονομικές οφειλές και η υπόθεση πολύ πιθανό να οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Όπως αναφέρει η πλευρά του παίκτη, ο Ντιμπάλα ισχυρίζεται ότι η Γιουβέντους του οφείλει τρία εκατ. ευρω ο Αργεντίνος έχασε κοντά στα 50 εκατ. ευρώ όταν η «Γηραιά Κυρία» αθέτησε την αρχική και προφορική συμφωνία που υπήρχε για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο ίδιος ο Ντιμπάλα έχει ζητήσει από τον δικηγόρο του να ασκήσει αγωγή, ζητώντας υψηλή αποζημίωση, η οποία μάλιστα θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, που βρίσκει τον Ντιμπάλα αντιμέτωπο με την ομάδα με την οποία μέτρησε 293 συμμετοχές με 115 γκολ, από το 2015 έως το περασμένο καλοκαίρι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X