ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μήτογλου ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2026!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μήτογλου ανανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2026!
Photo Credits: INTIME

Ο Γεράσιμος Μήτογλου ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γεράσιμος Μήτογλου ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έως το 2026!

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τα «κιτρινόμαυρα» τουλάχιστον έως το 2026, όπως ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει τη φετινή σεζόν 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά έχει 40 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα με απολογισμό δύο γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για Μήτογλου

Η ανακοίνωση της Ένωσης: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Μήτογλου. Το νέο συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2026».

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γεράσιμος Μήτογλου τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μέσω της οποίας θέλω να ικανοποιήσω όλες μου τις φιλοδοξίες. Να κατακτήσω μαζί της τρόπαια και να παίξω με τη φανέλα της στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X