ΑΕΚ: Ο Μήτογλου... μάρσαρε αλά Πινέδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Μήτογλου... μάρσαρε αλά Πινέδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Έχει πέραση ο πανηγυρισμός του Ορμπελίν Πινέδα και ο Σίμος Μήτογλου τον μιμήθηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλίμα στην ΑΕΚ έχει αλλάξει άρδην από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν πλέον σκυθρωπά πρόσωπα, αλλά αντ’ αυτού όλοι είναι μια γροθιά υπό τον «δίκαιο» και «στρατηγό» Ματίας Αλμέιδα. Εκείνος έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την «Ένωση» που πρεσβεύει το κλαμπ.

Μια από τις προσωπικότητες που ξεχωρίζουν είναι ο Σίμος Μήτογλου. Από την υποτίμηση και την παρολίγο απαξίωση έφτασε να θεωρείται φέτος ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική που βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αλμέιδα παρότι το δίδυμο Βίντα-Μουκουντί δύσκολα μπορεί να σπάσει. Στα social media της ΠΑΕ εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είναι από τις ψυχές των αποδυτηρίων του Δικεφάλου.

@tsaroy 💣💣💣 #aek #fy #foryou #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – H⚒️C 🕸️

Πολλές είναι οι φορές που έχει «τρολάρει» τον χορευτή και μάγο Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός κάνει… δυο – τρεις πανηγυρισμούς σε κάθε του γκολ και δεν υπάρχει φίλος της ΑΕΚ που να μην τον λατρεύει τόσο για τα αγωνιστικά του πεπραγμένα όσο και για τα χορευτικά του μετά τα τέρματα που σημειώνει. Μετά τις τούμπες, όταν φεύγουν οι συμπαίκτες του κάνει και ένα μίνι χορευτικό που είναι σα να βάζει μπροστά ένα μηχανάκι. Δεν δίστασε να το κάνει και μέσα στη Λεωφόρο όταν σκόραρε.

@sifounas_ #aek #aekathens #pineda_13 #pinedadance #opaparena #agiasofia #tiktokgreece #neafiladelfeia #mpesfypgamw ♬ The X Files Theme – John Beal

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ οι παίκτες της Ένωσης πήγαν προς τον κόσμο για να χειροκροτήσουν και ο Σίμος Μήτογλου βρήκε την ευκαιρία να μιμηθεί το χορευτικό του Ορμπελίν Πινέδα με τον Μιχάλη Κοσίδη να τον αποθεώνει.

Δείτε:

@aekfooty ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ 🟡⚫💦#greece🇬🇷 #aekara💛🖤 #agiasofia💣 #fyp #original21💣 ♬ original sound – aekfooty

 

Εδώ θα πρέπει να σας θυμήσουμε πως όσο η καρδιά κι αν λαχταρά, ο Σίμος Μητογλου δεν θα ξανα αγαπήσει. Ο λόγος για το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη που χόρεψε στο φιλανθρωπικό γκαλά της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ο στόπερ της Ένωσης ο οποίος είχε τον Πάνο Αναστασόπουλο, τον Γιώργο Αθανασιάδη, αλλά και τον Γιώργο Θεοχάρη στα πόδια του να του χτυπούν παλαμάκια.

Δείτε το βίντεο με τον χορό του Σίμου Μήτογλου:

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X