Μίτσελ: «Μπορούμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»

Μίτσελ: «Μπορούμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ακίλ Μίτσελ μίλησε για την προσπάθεια της ΑΕΚ απέναντι στην Μάλαγα, την... ζωή εντός παρκέ χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά και τα πλέι οφ

Η φάση των 16 του BCL ολοκληρώθηκε και η ΑΕΚ τερμάτισε στην δεύτερη θέση σε έναν άκρως απαιτητικό όμιλο, με αντιπάλους την Ουνικάχα Μάλαγα, την Γαλατασαράι και την Λιμόζ. Η Ένωση μέτρησε 4 νίκες και 2 ήττες. Και οι δύο ήττες ήρθαν από τον ίδιο αντίπαλο, την Μάλαγα. Η ομάδα του Ίμπον Ναβάρο στο παιχνίδι των Λιοσίων έδειξε πως διέθετε το… κάτι παραπάνω και την λεπτομέρεια για να φτάσει στη νίκη.

Από την άλλη, η Ένωση πάλεψε σκληρά, έκανε μεγάλη προσπάθεια από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και λύγισε στο τέλος. Μια προσπάθεια που αναγνώρισε ο κόσμος, που χειροκρότησε τους παίκτες του Ηλία Καντζούρη, σε μια κίνηση που αποτελεί παρακαταθήκη για την συνέχεια.

Η ΑΕΚ στο παιχνίδι των Λιοσίων έδειξε ξανά ανταγωνιστικό πρόσωπο, με την ενέργεια να μένει σε υψηλά επίπεδα, ακολουθώντας το πλάνο του προπονητικού σταφ. «Θεωρώ ότι παλέψαμε απέναντι στην Μάλαγα. Μας έλειψαν δύο παίκτες. Είμαι περήφανος για τον τρόπο που βγήκαν μπροστά οι συμπαίκτες μου και καταφέραμε να κάνουμε πράγματα», τόνισε ο Ακίλ Μίτσελ, μιλώντας στο SDNA για την αναμέτρηση με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς εξήγησε ότι «δοκιμάσαμε διάφορες πεντάδες μέσα στο παιχνίδι, όμως μια ομάδα σαν την Μάλαγα θα τιμωρήσει τα λάθη σου. Μπορούμε να παίξουμε με κάθε αντίπαλο σε αυτή τη διοργάνωση, το πιστεύω. Έχουμε μπροστά μας και δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στη συνέχεια».

Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον μπαίνουν σε μια νέα κατάσταση, διότι τα πλέι οφ του BCL βρίσκονται προ των πυλών και στις 24 Μαρτίου θα μάθουν αντίπαλο. Θα είναι μία εκ των Τενερίφη, Βόννη ή Στρασμπούρ/Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της Ένωσης λίγο πριν από το Final 4.

Ενόψει των προημιτελικών, η προτίμηση του σέντερ από τον Παναμά για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας είναι ξεκάθαρη. Ή για να είμαστε ακριβείς, η ομάδα που δεν θέλει να συναντήσει στην επόμενη φάση. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν θέλω να επιλεγεί η Τενερίφη, λόγω και του ταξιδιού που έχουμε να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και το ταξίδι στην Τενερίφη θα ήταν πραγματικά δύσκολο για εμάς.

Φανταστείτε την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τον Προμηθέα στην Πάτρα, μετά με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και μετά αν κάνουμε ταξίδι στην Τενερίφη θα είναι πολύ ζόρικο. Ο τρόπος που παίζουμε το τελευταίο διάστημα μας κάνει να μπορούμε να ματσάρουμε την Βόννη, την Στρασμπούρ ή την Χάποελ. Είναι ομάδες που μπορούμε να τις κοντράρουμε αναμφίβολα. Η Τενερίφη είναι ένα δύσκολο ταξίδι για εμάς».

Παρά την ήττα, που ήταν η δεύτερη στο κλειστό των Λιοσίων στο φετινό BCL, ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της ομάδας εμπράκτως και στο τέλος χειροκρότησε άπαντες, στην -ομολογουμένως- πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς.

Διαβάστε όσα είπε

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X