ΑΕΚ - Μάλαγα: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Μάλαγα: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Καλή εμφάνιση από τους περισσότερους παίκτες της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μάλαγα και έχασε στις λεπτομέρεις, αφού της στοίχησαν τα χαμένα ριμπάουντ και η αστοχία από την περιφέρεια. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Μπρίντον Λεμάρ: Δύσκολο παιχνίδι για τον Λεμάρ, αφού είχε να αντιμετωπίσει μια προσαρμοσμένη άμυνα επάνω του, ενώ και ο ίδιος είχε να μαρκάρει τους πολύ ποιοτικούς γκαρντ των Ισπανών. Πήρε αρκετές προσπάθειες αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα που μας είχε συνηθίσει.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς συνέχισε τις χαμηλές του πτήσεις τον τελευταίο καιρό, έβαλε κάποια σουτ αλλά απέχει από τον παίκτη που έκανε την διαφορά στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα.

Πιέρ Οριόλα: Καλή εμφάνιση από τον Οριόλα που έδωσε μεγάλες μάχες με τους συμπατριώτες του, ειδικά μέσα στην ρακέτα, αλλά δεν μπόρεσε να είναι όσο καθοριστικός ήταν σε άλλα παιχνίδια.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ ήταν καλά κλεισμένος, δεν μπόρεσε να πάρει πολλές προσπάθειες, ενώ και στην άμυνα έτρεξε πολύ απέναντι στους γρήγορους παίκτες της Μάλαγα.

Αντρέας Πετρόπουλος: Ο Πετρόπουλος κλήθηκε μετά από καιρό να ξεκινήσει στην πεντάδα, κυρίως για να δώσει ένταση στην άμυνα, τα κατάφερε κατά ένα μέρος χωρίς να επιχειρήσει κάποια προσπάθεια στην επίθεση.

Κώστας Παπαδάκης: Μπήκε στο παρκέ μετά το 2ο φάουλ του Φλιώνη και έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα του, πετυχαίνοντας πέντε πόντους.

Άλεξ Μάντσεν: Εξαρχής αυτά τα παιχνίδια με τόση σκληράδα δεν ταιριάζουν στον Φινλανδό, όμως έδειξε καλύτερο πρόσωπο από τους προηγούμενους αγώνες.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Καλό παιχνίδι και πάλι από τον Βλάντο, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πέτυχε σημαντικούς πόντους για την ΑΕΚ. Στο δεύτερο περιορίστηκε αρκετά και πήρε κάποια δύσκολα σουτ που δεν του βγήκαν.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος απέναντι σε γκαρντ που δεν του ταιριάζουν, είχε ένα πολύ καλό αγώνα, σκόραρε, μοίρασε την μπάλα και έπαιξε άμυνα δίνοντας λύσεις στην Ένωση.

Αντώνης Κόνιαρης: Επιστροφή του Κόνιαρη στην 12δα μετά από πολύ καιρό, ουσιαστικά μπήκε μόνο για μία άμυνα, αφού είναι ακόμα φανερά ανέτοιμος.

Κωστής Γόντικας: Κλασικά μαχητικός ο Γόντικας, κλήθηκε να δώσει λεπτά ξεκούρασης στον Μίτσελ και τα κατάφερε, βάζοντας και ένα ωραίο χουκ.

Ακίλ Μίτσελ: Επιτέλους μετά από καιρό εμφανίστηκε ο κανονικός Μίτσελ που είχαμε συνηθίσει πριν τον τραυματισμό του. Ο Παναμέζος ήταν φοβερός σε άμυνα και επίθεση, έκανε ζημιά στην Μάλαγα, όμως δεν έφτανε η πολύ καλή του απόδοση για να έρθει η νίκη.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ είχε πολύ δύσκολο έργο καθώς σε πολύ μικρό διάστημα έπρεπε να βρει τρόπους να καλύψει τις απουσίες των Στρέλνιεκς και Γουίλιαμς. Σε γενικές γραμμές η Ένωση πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια ποιοτικότερη ομάδα και έχασε στις λεπτομέρειες.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X