Νικάει και βγαίνει πρώτη η ΑΕΚ κόντρα στην Μάλαγα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Νικάει και βγαίνει πρώτη η ΑΕΚ κόντρα στην Μάλαγα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΚ που θέλει μόνο νίκη για την πρώτη θέση

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μάλαγα (CosmoteSport4) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίες αγωνιστικής της φάσης των Ομίλων στον γύρο των 16. Η Ένωση με την νίκη της επί της Γαλατάσαραϊ την προηγούμενη Τετάρτη έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση με ρεκόρ 4-1 και πλέον πάει για την πρωτιά του Ομίλου.

Για να το καταφέρει αυτό χρειάζεται νίκη έστω και με ένα πόντο κόντρα στους Ισπανούς, αφού και αυτοί έχουν το ίδιο ρεκόρ (4-1). Η νίκη και η πρώτη θέση, δεν δίνει μόνο πλεονέκτημα έδρας στα playoff αλλά και πιο βατούς αντιπάλους, αφού θα διασταυρωθεί μετά από κλήρωση, με τις ομάδες που έχουν βγει δεύτερες στους άλλους ομίλους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ηλίας Καντζούρης θα πρέπει να ζήσει από εδώ και πέρα χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς που χάνει το υπόλοιπό της σεζόν. Μια πολύ σημαντική απουσία, για έναν παίκτη που είχε σημαντικό ρόλο στην επίθεση της ΑΕΚ. Ο Κένι Γουίλιαμς που υπέστη θλάση, είναι αμφίβολος, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να μην είναι υπέρ του.

Από την άλλη μεριά και η Μάλαγα θα έχει σημαντικές απουσίες, αφού ο Νιχάντ Τζέντοβιτς, δεν ταξίδεψε με την αποστολή, ενώ και για την συμμετοχή του Μπριθουέλα θα παρθεί η απόφαση λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X