ΑΕΚ: Πανέτοιμη να σηκώσει την κούπα η ομάδα ράγκμπι απόψε (20:00) στον τελικό κόντρα στους Aris Eagles

ΑΕΚ: Πανέτοιμη να σηκώσει την κούπα η ομάδα ράγκμπι απόψε (20:00) στον τελικό κόντρα στους Aris Eagles
Photo Credits: INTIME

Η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει την πρώτη κούπα για φέτος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για να κατακτήσει την πρώτη της φετινή κούπα είναι η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 την ομάδα των Aris Eagles στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας.

Οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν φέτος είναι αποφασισμένοι για να κερδίσουν στον αποψινό τελικό και να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Σε αυτή την μεγάλη «μάχη» οι παίκτες της ΑΕΚ περιμένουν και την στήριξη του κόσμου στο γήπεδο των Βριλησσίων.

Ο Στάθης Δανιηλόγλου δήλωσε στο aek.gr: «Επ’ ευκαιρία του Τελικού Αγώνα της Greek Rugby League, θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της που έλαβαν μέρος. Είμαστε πολύ προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αντιπάλου. Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Θα είναι ένας δύσκολος και εντυπωσιακός τελικός, θα χρειαστούμε σίγουρα την στήριξη του κόσμου μας. Σάββατο απόγευμα όλοι Βριλήσσια».

Μπελεζάκης :«Θα δώσουμε την ψυχή μας»

Ο Μάριος Μπελεζάκης δήλωσε με τη σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Ο αγώνας δεν θα έχει καμία σχέση με τον αγώνα της κανονικής διάρκειας. Οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί και θα είναι περισσότερο προετοιμασμένοι. Εμείς με τη σειρά μας αποδείξαμε πως είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό το πρωτάθλημα. Τέλος, θα ήθελα να κάνω έκκληση στον κόσμο μας για τη στήριξη του σε αυτό τον πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς και το σύλλογο. Ραντεβού το Σάββατο»

 

Σάββατο 18/03, Δημοτικό Γήπεδο Βριλησσίων

Τελικός Δυτικού Ομίλου

ΑΕΚ vs Aris Eagles

Διαιτητής: Γ. Γιαννόπουλος

Επόπτες: Ν. Τσάκαλος, Δ. Κογιανός

4ος: Χ. Μουζακίτης

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X