Τα... πήρε ο Μουρίνιο: «Η Γιουβέντους έπρεπε να πάει σπίτι της!»

Πολύ... σπέσιαλ δήλωση από Μουρίνιο: «Μόνο εμένα ήθελαν στην εθνική Πορτογαλίας, αλλά είπα όχι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί που είναι και η Γιουβέντους, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε εναντίον των «μπιανκονέρι».

Το πρόβλημα του Πορτογάλου τεχνικού είναι πως η Γιουβέντους, όπως άλλωστε και άλλες ομάδες, συνεχίζουν στο Γιουρόπα Λιγκ μετά τον αποκλεισμό τους από το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχουμε ήδη αποκλείσει δύο ποιοτικούς αντιπάλους, τη Σάλτσμπουργκ και την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τώρα είμαστε στον προημιτελικό με πολλές ποιοτικές ομάδες, αλλά θα δούμε» είπε αρχικά ο Μουρίνιο μετά το 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν ομάδες εκεί που κατά την άποψή μου δεν πρέπει να είναι εκεί. Αν αποκλειστούν από μία διοργάνωση, να πάνε σπίτι τους! Αν λοιπόν το Γιουρόπα Λιγκ κερδίσει μια ομάδα που αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν θα έχει νόημα για μένα. Το Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να είναι για τις ομάδες που το πέρασαν όλο αυτό. Θέλω να πω, η Λάτσιο δεν θα πάει σε άλλη διοργάνωση, μετά τον αποκλεισμό της από το Conference. Έτσι πρέπει να είναι».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X