Πειρατές του Ονείρου για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αθάνατος»

Πειρατές του Ονείρου για Μίμη Παπαϊωάννου: «Αθάνατος»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατές του Ονείρου αποχαιρετούν τον Μίμη Παπαϊωάννου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχαιρετούμε με βαθιά συγκίνηση μα και υπερηφάνεια τον αγαπημένο μας Μίμη, τον πρώτο σκόρερ όλων των Εποχών για την Α.Ε.Κ και ανακηρυγμένο κορυφαίο Έλληνα παίκτη του 20ου αιώνα – τον φανταιζί ποδοσφαιριστή με τις μοναδικές εμπνεύσεις και τη διαστημική τεχνική, που τίμησε εμπράκτως την Ομάδα της Προσφυγιάς με την τεράστια προσφορά του, και έγινε δικαίως σεβαστός όχι μόνο από τους φίλους της Α.Ε.Κ μα και από τους αντιπάλους, για τη μεγάλη ποδοσφαιρική κλάση του και τη σπουδαία προσωπικότητά του.

Παλικάρι όχι μόνο μέσα στα γήπεδα, μα κι έξω από αυτά, με ειλικρινή αγάπη και συνεχές ενδιαφέρον για τη λατρεμένη του Α.Ε.Κ, δηλώνοντας παρόν ακόμη και όταν χρειαζόταν να ορθώνει τολμηρή φωνή αλήθειας για τα “κακώς κείμενα” σε δίσεκτους καιρούς, ο Μίμης Παπαϊωάννου με το υψηλό και γνήσιο ενωσίτικο φρόνημα, εγγράφεται ως ΑΘΑΝΑΤΟΣ στην Ενωσίτικη Ιστορία!

Στην Ουράνια Γειτονιά, χιλιάδες άγγελοι θα σε υποδεχθούν με τον Ύμνο μας, Μίμη Παπαϊωάννου, αιώνιο ίνδαλμα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας!

Αντίο ΑΕΤΕ, δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X