ΑΕΚ: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Στρέλνιεκς

ΑΕΚ: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Στρέλνιεκς
Photo Credits: INTIME

Δεν σταματάει να κυνηγάει η ατυχία την ΑΕΚ, που περιμένει τις εξετάσεις του Στρέλνιεκς αλλά και του Γουίλιαμς

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη πρόκριση, αλλά η κακοτυχία δεν σταματάει ούτε τώρα. Στην πολύ μεγάλη λίστα των ατυχιών της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έρχεται να προστεθεί δυστυχώς και ο Στρέλνιεκς.

Ο Λετονός που ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της αναμέτρησης, μόλις τέσσερα λεπτά πριν την λήξη αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, με τους συμπαίκτες του να τον κουβαλάνε γιατί δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του. Ο γκαρντ της ΑΕΚ που είναι πολύ έμπειρος παίκτης κατάλαβε αμέσως ότι είναι σοβαρή η ζημιά.

Από ότι φαίνεται, πρέπει να έχει τραυματιστεί στον αχίλλειο και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα φανεί μετά τις εξετάσεις που θα κάνει, με την ευχή όλων να μην είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός που μπορεί να υποστεί ένας αθλητής.

Εκτός από τον Λετονό όμως, τραυματίας αποχώρησε και ο Κένι Γουίλιαμς. Σε μια φάση του 3ου δεκαλέπτου δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και ενώ αρχικά προσπάθησε να συνεχίσει να αγωνίζεται, εντέλει ζήτησε αλλαγή και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Φυσικά δεν ξαναεπέστρεψε στο παρκέ και θα φανεί και σε αυτόν από τις εξετάσεις το μέγεθος της ζημιάς.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα έναν δύσκολο αγώνα το Σάββατο με τον Προμηθέα στην Πάτρα και ήδη μετράει δύο απώλειες βασικών παικτών.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X