Κουτσιαύτης: «Επρεπε ν’ αποβληθεί ο Άμραμπατ»

Κουτσιαύτης: «Επρεπε ν’ αποβληθεί ο Άμραμπατ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης είδε… αποβολή για την ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό καθώς έκανε αναφορά σε παράβαση του Νόρντιν Άμραμπατ.

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός σχολίασε στην εκπομπή του Open «Total Football», λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Άμραμπατ θα έπρεπε να αποβληθεί αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

«Εδώ ο παίκτης της ΑΕΚ μπαίνει στην περιοχή, υπάρχει μία ποδοσφαιρική διεκδίκηση. Δεν υπάρχει παράβαση. Ο παίκτης του Ολυμπιακού καλύπτει μπάλα. Στην επόμενη φάση, ο παίκτης του Ολυμπιακού παίρνει τη μπάλα. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα φάουλ έξω από την περιοχή και μία κίτρινη κάρτα στον Μουκουντί γιατί η κατεύθυνση του Κανός δεν είναι προς το τέρμα αλλά προς την τελική γραμμή. Επομένως δεν είναι κόκκινη, είναι κίτρινη.

Στο γκολ που ακυρώθηκε της ΑΕΚ, ο Πινέδα κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι. Είναι ξεκάθαρη παράβαση και σωστά δεν μέτρησε.

Στην επόμενη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός, δεν υπάρχει παράβαση. Η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του αμυντικού. Ο Μπακαμπού πήρε τη μπάλα αλλά ο παίκτης της βρίσκει λίγο τη μπάλα με το πόδι και στη συνέχεια βρίσκει τον παίκτη του Ολυμπιακού. Αυτή η επαφή όμως είναι μικρή, δεν επηρεάζει τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Η πρώτη κάρτα που δέχθηκε ο Άμραμπατ και εδώ είναι η δεύτερη που έπρεπε να δεχθεί. Βλέπουμε ένα ξεκάθαρο σπρώξιμο. Είναι μία αντιαθλητική συμπεριφορά. Θα έπρεπε να πάρει 2η κίτρινη και να αποβληθεί.

Η δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Μπιελ είναι σωστή. Δεν υπάρχει πολλή ένταση και για αυτό είναι κίτρινη, αν είχε περισσότερη ένταση θα ήταν κόκκινη.»

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X