Αραούχο: «Ό,τι και αν κάναμε δεν βάζαμε γκολ, σημαντική η στήριξη του κόσμου» (VIDEO)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK talk με Καζαντζόγλου - Καπετανάκο και τηλεφωνικές γραμμές! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο μετά την λήξη του ντέρμπι έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών της Cosmote tv. O Αργεντίνος στις δηλώσεις του στάθηκε στην στήριξη του κόσμου αλλά και στην ατυχία της ΑΕΚ να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αραούχο

Nομίζω πως το πιο σημαντικό απόψε είναι η στήριξη του κόσμου. Η αντίδραση του κόσμου, είδαν πως τα δώσαμε όλα. Όσο και να προσπαθήσαμε δεν γινόταν να σκοράρουμε, ενώ σε αντίθεση ο αντίπαλος, αν και ήμασταν καλύτεροι, μπόρεσε και σκόραρε.

Όποιος βάζει τα γκολ κερδίζει. Σίγουρα νομίζω πως όλα έπαιξαν ρόλο. Είναι σημαντικό όταν έχουμε πλεονεκτήματα. Εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις φάσεις. Ο Ολυμπιακός απόψε βρήκε τρία γκολ. Είναι μία καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Μας αρέσει μέσα σε εισαγωγικά να είμαστε στη 2η θέση στο τέλος για δώσουμε τη μάχη που θέλουμε και να βγούμε πρώτοι στο τέλος των play offs. Νομίζω πως στο πνευματικό κομμάτι έχουμε δείξει πως είμαστε ίσως η πιο δυνατή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην έχουμε νευρικότητα μέχρι να βάλουμε το πρώτο γκολ. Ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Φυσικά να μην έχουμε έλλειψη προσοχής, Θα δούμε στο τέλος τι θα συμβεί.


Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X