Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφθασε! Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (19:00, Cosmote Sport 2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) τον Ολυμπιακό ξανά στην κατάμεστη και «καυτή» Νέα Φιλαδέλφεια για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League και θέλει το «τρίποντο» για να παραμείνει στην κορυφή και να κάνει ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο «τελειώνοντας» ταυτόχρονα τους Πειραιώτες από την υπόθεση πρωτάθλημα, καθώς θα είναι στο -9.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα είχε μερικές εκπλήξεις.

Ο Αθανασιάδης είναι κάτω από το τέρμα με τους Χατζισαφί και Ρότα στα δύο άκρα της άμυνας και τους Βίντα – Μουκουντί στα στόπερ.

Ο Σιμάνσκι με τον Γιόνσον είναι στα χαφ σε ένα δίδυμο που κάνει συμπαγές το κέντρο της Ένωσης, ενώ ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ για τα άκρα της επίθεσης. Ο Αραούχο φορά ξανά φανέλα… σέντερ φορ, ενώ πίσω του είναι ο Πινέδα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Μάνταλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες.

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ:Η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X