Τσατάλης για την είσοδο των παιδιών χωρίς εισιτήριο: «Δημιουργεί μεγάλα προβλήματα - Μην υποβάλλουμε τον κόσμο σε ταλαιπωρία»

Τσατάλης για την είσοδο των παιδιών χωρίς εισιτήριο: «Δημιουργεί μεγάλα προβλήματα - Μην υποβάλλουμε τον κόσμο σε ταλαιπωρία»
Photo Credits: INTIME

Στο θέμα της εισόδου των παιδιών μόνο με εισιτήριο στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάρτηση για την είσοδο των παιδιών χωρίς εισιτήριο που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα και ταλαιπωρία στον κόσμο αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο Τάσος Τσατάλης.

«Δεν θέλουμε να γινόμαστε κουραστικοί αλλά το ζήτημα με τους γονείς που φέρνουν μαζί παιδιά χωρίς εισιτήριο και προσπαθούν να πιέσουν για την είσοδο τους στο γήπεδο, δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα. Ουρές, ένταση και αχρείαστη ταλαιπωρία για όλους. Κι αυτό χωρίς τελικά να είναι δυνατό στο τέλος να μπει μέσα παιδί χωρίς εισιτήριο. Δημιουργείται μόνο φασαρία χωρίς καμιά ουσία», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάσος Τσατάλης.

«Το γήπεδο μας έχει 32 χιλιάδες θέσεις και είναι και πάλι απόψε sold out. Άρα δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ισχύει το «έλα μωρέ βάλε το παιδί μέσα κι ας μην έχει εισιτήριο». Είναι απόλυτα ανέφικτο. Θέλουμε φυσικά τον κόσμο μας δίπλα, θέλουμε τα παιδιά μαζί μας, αλλά το γήπεδο μας έχει μια συγκεκριμένη χωρητικότητα», συμπληρώνει ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της ΑΕΚ.

«Σιγά – σιγά, καλά να είμαστε, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μαγική εμπειρία της OPAP ARENA δίπλα στην ΑΕΚ. Ως τότε μην υποβάλλουμε τους εαυτούς μας και τους υπόλοιπους Ενωσίτες σε ταλαιπωρία και μη δημιουργούμε πρόβλημα στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια μας. Δεν φταίνε σε τίποτα. Από νωρίς σήμερα στο Σπίτι Μας για να τα δώσουμε όλα στο πλευρό της ομάδας!», καταλήγει ο Τάσος Τσατάλης.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X