Ολυμπιακός: Θλάση ο Σλούκας, χάνει τον Προμηθέα και «τρέχει» για να προλάβει Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Θλάση ο Σλούκας, χάνει τον Προμηθέα και «τρέχει» για να προλάβει Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Νέο πρόβλημα με τον Κώστα Σλούκα προέκυψε στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα με τον Κώστα Σλούκα προέκυψε στον Ολυμπιακό.

Ο Σλούκας ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού κι ως εκ τούτου τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα της Κυριακής (12/03, 15:45) με τον Προμηθέα για την Basket League, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στις δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις που ακολουθούν, με Ζαλγκίρις στο Κάουνας (14/03 στις 20:00) και με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Α1 (19/03 στις 19:15) στο ΟΑΚΑ.

Ο Σλούκας τραυματίστηκε στο προχθεσινό (9/03) εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την 28η αγωνιστική της Euroleraue και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Για τον έμπειρο παίκτη είναι ο δεύτερος τραυματισμός του μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς επανήλθε στη δράση στους αγώνες του Final-8 του Κυπέλλου, έχοντας προηγουμένως χάσει μερικές αναμετρήσεις λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε τότε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X