Αυτούς τους αμυντικούς αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο: Επικό αυτογκόλ στη Σαουδική Αραβία! (VIDEO)

Αυτούς τους αμυντικούς αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο: Επικό αυτογκόλ στη Σαουδική Αραβία! (VIDEO)

Το επίπεδο των αμυντικών που αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία και αντιμετωπίζει συνολικά ο Ρονάλντο απέδειξε ο Αλ Τζαμπιρί της Αλ Τάε με τρομερό αυτογκόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Νασρ.

Το επίπεδο δεδομένα δεν είναι και το υψηλότερο που υπάρχει. Ίσα-ίσα που θα έλεγε κανείς πως είναι αρκετά χαμηλό, ιδιαίτερα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά στάνταρ. Κάτι που αποδεικνύεται από το παρακάτω βίντεο, το οποίο δείχνει εν μέρει το επίπεδο των αμυντικών που αγωνίζονται στη Σαουδική Αραβία και αντιμετωπίζει συνολικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Διότι ο Αλ Τζαμπιρί της Αλ Τάε, φρόντισε να πετύχει ένα από τα… καλύτερα αυτογκόλ της χρονιάς. Όντας αμαρκάριστος και χωρίς κάποια ιδιαίτερη πίεση, πλάσαρε στην κίνηση τον τερματοφύλακά του και έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» για το 3-1 της Ντάμακ.

Απολαύστε το:

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X