Χαμός on air! Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη: «Σε παίρνουμε και μας κλείνεις το τηλέφωνο, για όνομα του Θεού» (VIDEO)

Χαμός on air! Εκτός εαυτού η Αγγελική Νικολούλη: «Σε παίρνουμε και μας κλείνεις το τηλέφωνο, για όνομα του Θεού» (VIDEO)

Έξαλλη η Αγγελική Νικολούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αγγελική Νικολούλη για ακόμα ένα βράδυ Παρασκευής έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από το «Φως στο Τούνελ». Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για συμπεριφορά τηλεθεατή.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Να ανοίξουμε μια παρένθεση, φίλοι μου, στα ντοκουμέντα και τα καινούργια στοιχεία που εμφανίζονται για την τραγωδία στα Τέμπη που μας έχει όλους σοκάρει. Βγαίνουν στο φως συνέχεια και τα ηχητικά ντοκουμέντα και άλλα στοιχεία που δείχνουν πως το αντιμετώπισαν όλο αυτό το γεγονός. Τα λάθη, το πως επιχείρησαν κάποιοι να ξεφύγουν και όχι μόνο αλλά πρέπει να δούμε και το τι μέλει γενέσθαι για να είμαστε όλοι ασφαλείς ως επιβάτες και ως κοινωνία».

Δείτε την εδώ

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X