Ραντεβού με την ιστορία η ΑΕΚάρα: Κερδίζει απόψε (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Παναθηναϊκό και σηκώνει το πρώτο της Κύπελλο!

Εικόνες από τον θρίαμβο της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ: ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Το πρώτο βήμα έγινε χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ και σήμερα (21:30, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) η ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλει να τελειώσει την αποστολή της στην Άρτα με το καλύτερο τρόπο.

Κατακτώντας το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της και τον πρώτο τίτλο μετά από δέκα περίπου χρόνια. Αυτή είναι η 4η φορά στην οποία η «Ένωση» συμμετέχει στον τελικό της διοργάνωσης και θέλει να είναι και η τυχερή φέρνοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια την πρώτη κούπα για φέτος από όλα τα τμήματα. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συναντιούνται σε έναν τελικό Κυπέλλου.

Όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου» ζουν και αναπνέουν για το αποψινό παιχνίδι και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να είναι αυτοί που θα επιστρέψουν με το τρόπαιο στις αποσκευές τους. Ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ έδωσε ήδη το σύνθημα καθώς αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε στις αθλήτριες του «το ξεχνάμε ήδη το παιχνίδι αυτό και πάμε για το αυριανό». Το βάρος του προπονητικού τιμ έχει πέσει φυσικά και στην σωστή διαχείριση της κούρασης με την ομάδα να πραγματοποιεί το πρωί μια προπόνηση χαλάρωμα. Όπως και χθες στο γήπεδο λίγοι φίλοι της ΑΕΚ οι οποίοι ωστόσο έκαναν την διαφορά με το πάθος και το τραγούδι τους δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X