Λιβάγια: Κάνει πλάκα στην Κροατία και ετοιμάζεται να φύγει - Τον κοιτούν από Ιταλία, Γερμανία και... Ελλάδα!

Λιβάγια: Κάνει πλάκα στην Κροατία και ετοιμάζεται να φύγει - Τον κοιτούν από Ιταλία, Γερμανία και... Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Ακόμα και ελληνική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Λιβάιγα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύλλογοι από Ιταλία, Γερμανία, αλλά και ελληνική ομάδα έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος με 16 γκολ και 8 ασίστ είναι μακράν ο κορυφαίος παίκτης του κροατικού πρωταθλήματος!

Ο Μάρκο Λιβάγια λίγο πριν πατήσει τα 30 του βρίσκεται στην πιο ώριμη και παραγωγική φάση της καριέρας του. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ «οδηγεί την κούρσα» των σκόρερ στο κροατικό πρωτάθλημα με 16 γκολ σε 23 ματς, ενώ είναι πρώτος και στις ασίστ με 8!

Η χρηματιστηριακή αξία του άσου της Χάιντουκ και της εθνικής Κροατίας έχει εκτοξευθεί στα 8 εκατ. ευρώ και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Σπλιτ μέχρι το 2027 εκτιμάται πως ο σύλλογος του δεν θα σταθεί εμπόδιο στις φιλοδοξίες του.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως έπειτα από 2.5 σεζόν στην Χάιντουκ, ο Λιβάγια ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Ο 29χρονος επιθετικός έχει δεχθεί ήδη «κρούσεις» από ιταλικούς και γερμανικούς συλλόγους, ενώ με την περίπτωση του έχει ασχοληθεί και ελληνική ομάδα.

Ο Κροάτης διεθνής δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, ωστόσο με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα παραμείνει στην Χάιντουκ, αφού ψάχνει ένα ακόμη υψηλό συμβόλαιο!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X