Ο Πέτρος Μαρτσούκος νέος πρόεδρος της Super League 2 - Ήττα 13-12 για Μαρινάκη και Αυγενάκη, δεν πέρασε το πραξικόπημα!

Ο Πέτρος Μαρτσούκος νέος πρόεδρος της Super League 2 - Ήττα 13-12 για Μαρινάκη και Αυγενάκη, δεν πέρασε το πραξικόπημα!
Photo Credits: INTIME

Ο Πέτρος Μαρτσούκος είναι ο νέος πρόεδρος της Super League 2, ήττα 13-12 για Μαρινάκη και Αυγενάκη, δεν πέρασε το πραξικόπημα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… ντέρμπι της χρονιάς κρίθηκε στη μία ψήφο. Η υποψηφιότητα που στήριξαν Αυγενάκης-Μαρινάκης ηττήθηκε από τον Μαρτσούκο που στήριξε η ΑΕΚ και με 13-12 έχουμε λευκό καπνό και νέο πρόεδρο στην πολύπαθη Super League 2.

Σε μία ανεπανάληπτη μάχη που πήγε… ψήφο-ψήφο, εξελίχθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague 2, έπειτα την παραίτηση του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Πέτρος Μαρτσούκος και Αντώνης Ροκάκης, ο μεν πρώτος με τη στήριξη της ΑΕΚ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά με εκείνη των Μαρινάκη και Αυγενάκη, “κονταροχτυπήθηκαν” για την προεδρία της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και νικητής αναδείχτηκε τελικά ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Αστέρα Βλαχιώτη.

Από τις 27 ψήφους (26 ομάδες + ΕΠΟ, οι Big-4 δεν έχουν δικαίωμα ψήφου), υπήρξαν ένα λευκό και ένα άκυρο. Ο Πέτρος Μαρτσούκος έλαβε 13 ψήφους έναντι 12 του Αντώνη Ροκάκη και μαζί το χρίσμα για να οδηγήσει την πολύπαθη Superleague 2 στην επόμενη μέρα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X