Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τα Τέμπη - «Τελειώνουν» οι Ράδιο Αρβύλα! (VIDEO)

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τα Τέμπη - «Τελειώνουν» οι Ράδιο Αρβύλα! (VIDEO)

Η έντονη φημολογία μετά το δημόσιο ξέσπασμα για το πολύνεκρο δυστύχημα και η απόφαση του ΑΝΤ1 για το φινάλε της εκπομπής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικριτικά σχόλια από τα πρόσωπα τα οποία έθιξε κατά την χθεσινή του τοποθέτηση για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», έλαβε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής θέλησε να απαντήσει, χωρίς να κατονομάσει αυτή τη φορά, και το έκανε στην εκπομπή της Τρίτης (07/03), αναφέροντας αρχικά:

«Δεν περιμέναμε κανένας από αυτούς να χαμπαριάσει και να αλλάξουν στο παραμικρό στάση, ύφος και γλώσσα του σώματος. Βγήκαν και είπαν ακριβώς αυτά τα θλιβερά πράγματα που περιμέναμε να πούνε, τα οποία είναι ανάξια λόγου. Αυτό που είναι άξιο λόγου και θα το πω πιο συνοπτικά και για τελευταία φορά, είναι ότι παρακολουθούμε εδώ και καιρό μία ακραία και ξεδιάντροπη διαπλοκή μεταξύ συγκεκριμένων δημοσιογράφων και πολιτικών εξουσιών, δύο μέρη που εξ ορισμού θα έπρεπε να είναι απέναντι, αλλά συναλλάσσονται και συνεργάζονται στενά».

Διάβαστε εδώ τη συνέχεια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X