Γκιμαράες: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος κόουτς όλων των εποχών»

Γκιμαράες: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος κόουτς όλων των εποχών»
Photo Credits: INTIME

«Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος κόουτς όλων των εποχών», δήλωσε ο άσος της Νιούκαστλ, Μπρούνο Γκιμαράες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε το εμπόδιο της Νιούκαστλ, στο πρώτο ματς της 26ης αγωνιστικής της Premier League, νίκησε με 2-0 και συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Αρσεναλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά βασιζόμενη στην ατομική ποιότητα των παικτών της πήρε τη νίκη.

Από την πλευρά της η Νιούκαστλ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, που ανοίγει την πόρτα του Champions League. Μετά το ματς ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας της βόρειας Αγγλίας, Μπρούνο Γκιμαράες, μίλησε με θαυμασμό για τον Καταλανό τεχνικό της ομάδας του Μάντσεστερ.

«Μετά το ματς ο Πεπ μου είπε πως ήμουν καλός και τον ευχαρίστησα, καθώς δίνω μεγάλη σημασία στα λόγια του. Για μένα είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εχω καλές σχέσεις μαζί του και ξέρω πως σε ότι κάνει είναι πρωτοπόρος», τόνισε σχετικά ο διεθνής άσος.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X