Λιμόζ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Λιμόζ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε το μεγάλο διπλό που ήθελε στην έδρα της Λιμόζ, έχοντας ως κορυφαίους τους Λεμάρ, Οριόλα και Στρέλνιεκς.

Μπρίντον Λεμάρ: Ακόμα ένα φοβερό ματς από τον Λεμάρ που με το καλημέρα αναδεικνύεται σε ηγέτη της ΑΕΚ. Το τρομερό με τον Αμερικανό είναι ότι εκτός από τα επιθετικά του κατορθώματα είναι τρομερός και στα αμυντικά του καθήκοντα, βγάζοντας εκτός αγώνα τον Τζόουνς.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς ήταν πολύ άστοχος από την περιφέρεια σε σουτ που τα βάζει εύκολα. Παρόλα αυτά πάλεψε στην άμυνα και στα ριμπάουντ.

Πιέρ Οριόλα: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ισπανό που η εξυπνάδα του και η ποιότητα του φαίνεται σε κάθε του κίνηση. Ήταν κομβικός στην 3η περίοδο που πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ και δείχνει ότι μόλις έρθει στο 100% θα είναι μια τρομερή προσθήκη.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ ήταν αρκετά διστακτικός στην επίθεση, έπαιξε καλή άμυνα στον Γκρέιβς, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλλιαμς έκανε ένα από τα γνωστά αθόρυβα του παιχνίδια. Μπορεί να μην σκόραρε πολύ, αλλά έπαιξε τρομερή άμυνα στην περιφέρεια και πάλεψε σε όλες τις αλλαγές με τους ψηλούς των αντιπάλων.

Ακίλ Μίτσελ: Φανερά εκτός ρυθμού ο Παναμέζος σέντερ της ΑΕΚ, ήταν πολύ κακός στην επίθεση, όμως βοήθησε αμυντικά, πήρε 7 ριμπάουντ. Αν η Ένωση θέλει να προχωρήσει στην Ευρώπη τον χρειάζεται στο 100% στην συνέχεια.

Κώστας Παπαδάκης: Δεν αγωνίστηκε.

Άλεξ Μάντσεν: Τέτοια παιχνίδια που πάνε στην δύναμη και το σκληρό παιχνίδι δεν ταιριάζουν στον Φινλανδό που δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Μέτριο ματς από τον Βλάντο, που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πράγματα για την ομάδα από το ποστ, αφού το είχαν διαβάσει οι Γάλλοι. Πήρε λεπτά στο 4 και πάλεψε και αυτός στην άμυνα.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος μπορεί να μην σκόραρε καθόλου, αλλά μοίρασε 6 ασίστ και βοήθησε την ΑΕΚ να ηρεμήσει και να βγάλει ορθολογικές επιθέσεις.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Όπως πάντα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ο Στρέλνιεκς ήταν και πάλι εντυπωσιακός, πήρε την ομάδα από το χέρι στην 3η περίοδο που έχανε και με προσωπικές ενέργειες την έφερε μπροστά στο σκορ.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, σκόραρε 4 πόντους, όμως δεν ξαναμπήκε. Ίσως θα μπορούσε να πάρει κάποια λεπτά από τον Μίτσελ που δεν ήταν καλός.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ πέτυχε άλλη μια εκτός έδρας νίκη και σίγουρα η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του πιστώνεται ολοκληρωτικά. Πλέον έχει ένα γεμάτο ρόστερ που μπορεί να του λύσει τα χέρια και βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση στα playoff.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X