Κοντά σε συμφωνία με την Φλαμένγκο ο Ίσκο

Κοντά σε συμφωνία με την Φλαμένγκο ο Ίσκο
Photo Credits: INTIME

Στην Βραζιλία φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίσκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Ίσκο, μετά και την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη στα τέλη Δεκεμβρίου και μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στον σύλλογο της Ανδαλουσίας.

Τα τελευταία χρόνια, η καριέρα του 30χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού έχει πάρει την… κάτω βόλτα, με τον ίδιο να ψάχνει μια ομάδα και ένα περιβάλλον στο οποίο θα «αναγεννηθεί» και θα θυμηθεί τον παλιό καλό του εαυτό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία, ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δεχθεί κρούση από την Φλαμένγκο, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να σκέφτεται σοβαρά την πιθανότητα να αγωνιστεί στη Λατινική Αμερική!

Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος άσος κατέγραψε 19 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σεβίλλης, από την οποία και αποχώρησε μετά από έντονο επεισόδιο που είχε με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Μόντσι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X