Διπλό πρόκρισης με τον κόσμο της θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Λιμόζ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Διπλό πρόκρισης με τον κόσμο της θέλει η ΑΕΚ απέναντι στην Λιμόζ (21:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λιμόζ στην Γαλλία και θέλει την νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης.

Ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ που φιλοξενείται σήμερα στο ιστορικό Μπομπλάν (Cosmotesport4) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των 16 στο BCL.

Η Ένωση μετά τις νίκες της επί της Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία και την τρομερή ανατροπή επί των Γάλλων στα Λιόσια, βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου (η Μάλαγα έχει έναν αγώνα λιγότερο) και θέλει το διπλό ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Ο Ηλίας Καντζούρης θα έχει μετά από καιρό την ευτυχία να έχει όλο σχεδόν το ρόστερ στην διάθεση του, εκτός από τον Αντώνη Κόνιαρη και τον Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Μπρίντον Λεμάρ και ο Πιέρ Οριόλα που έδειξαν πόσο πολύ μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα απέναντι στον Ιωνικό, θα κάνουν σήμερα το Ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο, δίνοντας έξτρα λύσεις στον προπονητή της ομάδας.

Ο Ακίλ Μίτσελ, θα είναι διαθέσιμος μετά τον τραυματισμό του στο Φάιναλ-8, όμως θα φανεί το κατά πόσο θα τον χρησιμοποιήσει ο κόουτς Καντζούρης, αφού προέρχεται από τον τραυματισμό του.
Από τους Γάλλους, αμφίβολος είναι ο Ματιέ Βοϊτσιετχόφσκι, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο Μάρεκ Κλάσεν που πήρε την θέση του Χόκινς.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της, που την ακολούθησε στην πτήση τσάρτερ και αναμένονται περίπου 200 φίλοι της ομάδας στο γήπεδο. Μαζί με την αποστολή είναι και ο Μάκης Αγγελόπουλος, όπως σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Βόιτσιεχ Λίτσκα (Πολωνία), Μάρτινς Κοζλόφσκις (Λετονία) και Μπενιαμίνο Ατάρντ (Ιταλία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X