Καντζούρης για τη μάχη με τη Λιμόζ: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς - Σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας»

Καντζούρης για τη μάχη με τη Λιμόζ: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του ματς - Σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λιμόζ στο BCL επί γαλλικού εδάφους μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λιμόζ για το BCL επί γαλλικού εδάφους μίλησε ο Ηλίας Καντζούρης.

«Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, που θα επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό στην αναμέτρηση», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.

«Γνωρίζουμε τι μπορεί να μας δώσει αυτός ο αγώνας στην οικονομία του γκρουπ, και θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες, να είμαστε συνεπείς και στις δύο πλευρές του παρκέ και να παίξουμε με την κατάλληλη προσωπικότητα», συμπλήρωσε Καντζούρης. Π

«Παίζουμε απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για μία έδρα, πολύ δύσκολη και για να κερδίσεις εδώ, θα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα», επισήμανε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Καταλήγοντας ο Καντζούρης υπογράμμισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο μας, στο πλευρό μας. Κάθε φορά που έχουμε τη συμπαράστασή του, πραγματικά λειτουργεί ευεργετικά στην απόδοση της ομάδας και προσπαθούμε να ανταποδώσουμε τη συμπαράστασή του με την παρουσία μας στο παρκέ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X