Τίτλοι τέλους για Αλντερβάιρελντ στην εθνική Βελγίου

Τίτλοι τέλους για Αλντερβάιρελντ στην εθνική Βελγίου
Photo Credits: INTIME

Τέλος στη θητεία του στην εθνική Βελγίου αποφάσισε να βάλει ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ μετά από 14 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρελθόν από την εθνική Βελγίου αποτελεί πια ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ μιας και ο 34χρονος αμυντικός, αποφάσισε να αποσυρθεί μετά από 14 χρόνια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο αμυντικός της Αντβέρπ ο οποίος με το εθνόσημο μέτρησε 127 συμμετοχές και πέντε γκολ, σημειώνοντας πως ήρθε η ώρα να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωσή του:

«Αν μπορούσα, θα ταξίδευα πίσω στο χρόνο. Όταν είσαι νέος παίκτης, θέλεις να μεγαλώσεις και να εξελιχθείς όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σήμερα θα προτιμούσα να είμαι ξανά παιδί. Πέρασα υπέροχα με τους «κόκκινους διαβόλους». Το να σταματήσω ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Το σκέφτηκα για πολύ καιρό. Ξέρω ότι είπα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με την Άντβερπ ότι ήθελα να συνεχίσω με την εθνική ομάδα.

Μίλησα για αυτό εκτενώς με την οικογένειά μου. Νιώθω ότι είναι καιρός να σταματήσω και να δώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου. Τα παιδιά μου είναι τριών και τεσσάρων ετών. Όταν φεύγω από το σπίτι για πολλή ώρα, νιώθω ότι τα πληγώνει. Δεν θέλω να το περάσω άλλο αυτό. Δεν τους κατηγορώ, τώρα είναι η ώρα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου. Όταν συγκεντρώνεσαι μόνο στην ομάδα σου, αυτό σου αφήνει λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X