Λεμάρ: «Θέλω να κερδίσω με την ΑΕΚ, έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα»

Λεμάρ: «Θέλω να κερδίσω με την ΑΕΚ, έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα»
Photo Credits: INTIME

«Θέλω να κερδίσω με την ΑΕΚ, έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα», δήλωσε ο Λεμάρ που έκανε ντεμπούτο με την Ένωση

Ο Μπρίντον Λεμάρ μιλάει στο SDNA για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, περιγράφει τον εαυτό του και στέκεται στον χαρακτήρα που έχει εντός παρκέ, θέτοντας σε πρώτο πλάνο τη νίκη και την επιτυχία του συνόλου.

Στη διάρκεια της διακοπής η ΑΕΚ προχώρησε σε δύο κινήσεις, που μπορούν να «φτιάξουν» την εικόνα της και να δώσουν νέα διάσταση στο παιχνίδι της. Κάτι που φάνηκε με το… καλημέρα, στην αναμέτρηση απέναντι στον Ιωνικό, στο κλειστό του Πλάτωνα, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Ηλίας Καντζούρης έδωσε χρόνο στους Μπρίντον Λεμάρ και Πιέρ Οριόλα, που ήρθαν από τον πάγκο για την Ένωση. Ιδίως ο πρώτος φρόντισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του, οδηγώντας την ΑΕΚ στο επιθετικό κομμάτι με τους 20 πόντους που πέτυχε. Σε μια εμφάνιση που έδειξε πόσο ανάγκη είχε η ομάδα του από έναν παίκτη με κάθετο παιχνίδι, που έχει τη δυνατότητα να δώσει μια επιπλέον διάσταση εντός των τεσσάρων γραμμών.

Στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής κατάφερε να κλέψει την παράσταση, αλλά και να δείξει το επίπεδο ετοιμότητάς του. Το οποίο ήταν ιδιαιτέρως υψηλό, κάτι που φάνηκε και από τις πρώτες στιγμές του στο παρκέ.

Σε αυτό άλλωστε βοήθησαν και οι συμπαίκτες του, με τους οποίους βρίσκει ήδη κώδικες επικοινωνίας, έστω κι αν δεν έχει συμπληρώσει ακόμα 10 μέρες στην ομάδα. «Είναι διασκεδαστικό να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Ήδη φτιάχνουμε χημεία σαν ομάδα. Παίζω άμυνα σε πολλούς διαφορετικούς παίκτες», εξήγησε στο SDNA, λίγο πριν σταθεί σε ένα κομμάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση.

Αυτό είναι η άμυνα. «Μου αρέσει να παίζω άμυνα και να φέρνω την καλύτερη εκδοχή μου στο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου και θέλω να συνεχίσω έτσι», υπογράμμισε επί του θέματος.

Έχοντας συμπληρώσει ένα πρώτο διάστημα εντός της ομάδας, έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για το υπάρχον υλικό. Με την άποψή του να είναι κάτι παραπάνω από θετική. «Πρώτα απ’ όλα, η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Όλοι δουλεύουν σκληρά και παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι μου και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η χημεία είναι καλή και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο».

Απέναντι στον Ιωνικό έδειξε τα πρώτα δείγματα του παιχνιδιού του, κάνοντας τη διαφορά. Δεν ήταν μόνο η συνεισφορά του στην άμυνα που έδειξε πως έχει τον τρόπο να επιδρά στο παιχνίδι, αλλά και η ενέργειά του στην άμυνα ήταν σε υψηλά επίπεδα με το… καλημέρα.

«Παίζω επιθετικά και στις δύο πλευρές του παρκέ», ανέφερε, για να προσθέσει πως «είμαι παίκτης που κάνει τα πάντα για να κερδίσει. Ξέρω ότι μπορώ να φέρω πράγματα στην ομάδα, μπορώ να σουτάρω, να παίξω πικ εν ρολ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να χτίζω τη χημεία με την ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Πριν πάρει την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, είχε φροντίσει να κάνει… προεργασία. Κι αυτό γιατί έκανε έρευνα για την ΑΕΚ, το γκρουπ που διαθέτει, αλλά και το τι μπορεί να πετύχει φέτος.

Όσα είδε τον άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο και από την πρώτη στιγμή τον έβαλαν στο κλίμα. «Ένας λόγος που επέλεξα αυτή την ομάδα ήταν πως ξεχώρισα καλά στοιχεία που έχει στο ρόστερ της. Ήθελα να παίξω εδώ. Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ. Έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Εγώ θέλω να φέρω τις ικανότητές μου στο παιχνίδι της ομάδας».

Από τις πρώτες στιγμές του στη χώρα μας, για χάρη της Ένωσης, έδειξε πως έχει τον τρόπο να παίρνει πρωτοβουλίες, να καθορίζει εκείνος το ρυθμό και να πηγαίνει την ομάδα του στην ταχύτητα που θέλει ο προπονητής.

Τον ρωτήσαμε αν είναι έτοιμος να ηγηθεί στη συνέχεια της σεζόν, με την απάντησή του να είναι κάτι παραπάνω από αφοπλιστική. «Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτό το ρόλο. Μπορώ να τον υποστηρίξω. Ήθελα να έρθω εδώ. Προφανώς είμαι νέος στην ομάδα, αλλά θέλω να σταθεροποιήσω τον εαυτό μου και να δείξω σε όλους ότι θέλω να κερδίζω. Η νίκη είναι το πιο σημαντικό άλλωστε», είπε.

Όσο για το φινάλε της σεζόν έθεσε τον προσωπικό του στόχο, που είναι η αγωνιστική του εξέλιξη. «Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι σαν παίκτης, θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να παίζω σκληρά και με συνέπεια και να δείχνω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Θεωρώ πως έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα, ιδίως στην άμυνα. Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα και μπορούμε να φέρουμε καλά πράγματα».

Με το… καλημέρα ο Μπρίντον Λεμάρ έδειξε πως μπορεί να δώσει στοιχεία που έλειπαν από το παιχνίδι της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Τώρα μπροστά του, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, έχουν μια μεγάλη πρόκληση, τη «μάχη» κόντρα στη Λιμόζ, στο Μπομπλάν. Ο 28χρονος γκαρντ επιστρέφει στην Γαλλία, αυτή τη φορά για ένα do or die παιχνίδι για την Ένωση και η δική του καλή παρουσία μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες το βράδυ της Τρίτης. Προς το καλύτερο, φυσικά.

Πηγή: sdna.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X