Βέλλιος: «Κάθε γκολ μου ήταν για τα παιδιά στα Τέμπη»

Βέλλιος: «Κάθε γκολ μου ήταν για τα παιδιά στα Τέμπη»
Photo Credits: INTIME

«Κάθε γκολ μου ήταν για τα παιδιά στα Τέμπη», δήλωσε ο Βέλλιος που έγραψε ιστορία με την Τσβόλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απόστολος Βέλλιος έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε διάστημα 11 λεπτών και 22 δευτερολέπτων στο «υπερηχητικό» 13-0 της Τσβόλε επί της Ντεν Μπος, ωστόσο όπως παραδέχθηκε το μόνο που σκεφτόταν ήταν η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Έλληνας φορ παρά την εξαιρετική εμφάνιση του εμφανίστηκε στενοχωρημένος στην κάμερα του ESPN λόγω της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών.

«Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα νέα κάθε δέκα λεπτά. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για μένα, κάθε γκολ μου ήταν για αυτούς τους ανθρώπους.

Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση», τόνισε αρχικά ο άλλοτε επιθετικός της Έβερτον, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα.

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Δεν ήξερα ότι σημείωσα το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X