Ιωνικός - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Ιωνικός - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ με όλους τους παίκτες να προσφέρουν.

Η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα τον Ιωνικό στο κλειστό του Πλάτωνα, με τον νεοαποκτηθέντα Μπρίντον Λεμάρ να κάνει εντυπωσιακό ντεμπούτο και τους Μάιλς, Στρέλνιεκς και Γιάνκοβιτς να ακολουθούν σε απόδοση. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr.

Μπρίντον Λεμάρ: Στο ντεμπούτο του ο Αμερικανός ήταν εντυπωσιακός. Έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό ρυθμό, σκόραρε 20 πόντους με όλους τους τρόπους και σίγουρα φέρνει στην ομάδα πράγματα που έλειπαν.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά πράγματα για την κλάση του, έβαλε τα σουτ που του έδωσαν και ξεκουράστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Πιέρ Οριόλα: Ο Ισπανός έδειξε να θέλει λίγο χρόνο παραπάνω από τον Λεμάρ, πράγμα λογικό αφού είχε να αγωνιστεί δύο μήνες, παρόλα αυτά η εμπειρία του φάνηκε στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από καιρό, οργάνωσε σωστά το παιχνίδι, μοίρασε οκτώ ασίστ και σκόραρε όποτε χρειάστηκε.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Γουίλλιαμς στο πρώτο ημίχρονο ήταν άφαντος, παίζοντας κυρίως άμυνα, αλλά στο δεύτερο και την ώρα που ο Ιωνικό έκανε ένα σερί, πέτυχε 5 συνεχόμενους πόντους για να επαναφέρει την διαφορά σε υψηλά επίπεδα.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Έπαιξε λίγο, παρόλα αυτά όμως πρόλαβε να ευστοχήσει σε ένα τρίποντο.

Άλεξ Μάντσεν: Επιστροφή για τον Φινλανδό μετά από σχεδόν 2 μήνες και φάνηκε αρκετά σκουριασμένος, καθώς έχασε πολλά εύκολα καλάθια, αλλά το θετικό είναι ότι δείχνει καλά σε φυσική κατάσταση.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Καλό παιχνίδι από τον φόργουορντ της Ένωσης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο πήρε προσπάθειες και τελείωσε φάσεις με την εμπειρία του.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Πλέον ο Ξανθόπουλος θα είναι ο δεύτερος γκαρντ της ομάδας πίσω από τον Φλιώνη και δεν είχε κανένα πρόβλημα στον αγώνα.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Ο Λετονός μπήκε φουριόζος μετά τον τραυματισμό του και πέτυχε 4 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας σε καλή κατάσταση, με τον Ηλία Καντζούρη να τον ξεκουράσει στο δεύτερο.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας προσπάθησε πολύ στις δύο ρακέτες, πήρε ριμπάουντ, έπαιξε άμυνα στον Μαυροκεφαλίδη και σκόραρε και 7 πόντους.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσίασε μια ομάδα συγκεντρωμένη που μετά την πρώτη περίοδο, έπαιξε ωραίο μπάσκετ. Σίγουρα ο αντίπαλος δεν είναι για πολλά συμπεράσματα, αλλά η ένταξη των δύο νέων παικτών, έδωσε στην ομάδα πράγματα που έλειπαν. Πλέον ο Ηλίας Καντζούρης έχει ένα γεμάτο ρόστερ για να διεκδικήσει τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X