Ίσκο: Από το «ναυάγιο» με Ουνιόν και τις φήμες για MLS, τελικά... διακοπές ως το τέλος της σεζόν

Παρελθόν και επίσημα ο Ίσκο από την Σεβίλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ένα από τα πιο «ηχηρά» ονόματα στην αγορά των ελεύθερων τον περασμένο χειμώνα. Οι διαφορές με τον Μόντσι και τον Χόρχε Σαμπάολι στη Σεβίλλη οδήγησαν τον Ίσκο σε πρόωρη λύση συνεργασίας με τους Ανδαλουσιάνους και στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τις προτάσεις να πέφτουν «βροχή». Παρ’ όλα αυτά, ο 31χρονος πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε αυτό που επιθυμούσε και αντ’ αυτού αναμένεται να κάνει διακοπές μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ίσκο βρέθηκε μια «ανάσα» από την Ουνιόν Βερολίνου στην οποία είχε περάσει, μάλιστα, από ιατρικές εξετάσεις, αλλά το deal ναυάγησε τελευταία στιγμή επειδή η πλευρά του αύξησε τις οικονομικές της απαιτήσεις. Το πέρας της διορίας για μεταγραφές στην Ευρώπη τον ώθησε να «ψαχτεί» για το MLS, ωστόσο κι εκεί οι πόρτες «έκλεισαν» καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν καλυμμένες τις θέσεις των τριών franchise players για τους οποίους μπορούν να υπερβαίνουν το salary cap.

Έτσι, όπως αναφέρει η «AS», ο μεσοεπιθετικός από τη Μάλαγα πήρε την απόφαση να σταματήσει την αναζήτηση και να πάρει τον χρόνο του εκτός δράσης, περιμένοντας το θερινό παζάρι προκειμένου να βρει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X