ΑΕΚ: Ενεργοποιεί την οψιόν και αγοράζει τον Σβάρνα η Ράκοβ!

ΑΕΚ: Ενεργοποιεί την οψιόν και αγοράζει τον Σβάρνα η Ράκοβ!
Photo Credits: INTIME

Στην αγορά του Στράτου Σβάρνα, ο οποίος αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από την ΑΕΚ, προχωρά η Ράκοβ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αθλητικός διευθυντής της Ράκοβ με επίσημη τοποθέτησή του έκανε γνωστό ότι θα ασκηθεί η οψιόν για την απόκτηση του Στράτου Σβάρνα από την ΑΕΚ.

Ο Σβάρνας αγωνίζεται στην πολωνική ομάδα ως δανεικός από την Ένωση, με τη Ράκοβ να έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένη από την απόδοση του Έλληνα αμυντικού. Έτσι, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρόμπερτ Γκραφ, οι Πολωνοί θα ενεργοποιήσουν την οψιόν που έχει συμφωνηθεί από τις δύο ομάδες, ώστε να αποκτήσουν τον 25χρονο στόπερ.

«Το deadline είναι λίγο πιο μετά από τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, αλλά αποτελεί κάτι το τυπικό. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το ακριβές ποσό και να επιβεβαιώσω ότι η ρήτρα είναι στις 800.000 ευρώ καθώς αυτό είναι μυστικό στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα θα κάνουμε χρήση της οψιόν που έχει συμφωνηθεί» ανέφερε αναλυτικά ο αθλητικός διευθυντής της Ράκοβ Τσεστόχοβα.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X