Κύπελλο Ελλάδας: Στις 8/3 το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 8/3 το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στις 08/03 το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στις 19:00

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο πρώτος αγώνας για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 08/03, στις 19:00.

Μετά την αναβολή του ματς λόγω της χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα, ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ μετατέθηκε για την 1η Μαρτίου.

Ωστόσο η τραγωδία στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δύο τρένων έφερε εκ νέου την αναβολή του παιχνιδιού, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία.

Αυτή είναι στις 08/03 και ώρα σέντρας στις 19:00, δηλαδή στη θέση της ρεβάνς που είχε προγραμματιστεί για εκείνη τη μέρα.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού με 3-0 στο πρώτο ματς και απομένει η ρεβάνς για να φανεί ποιος θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΟΚ ορίσθηκε για τις 08/03/2023 και ώρα 19:00, στο ίδιο γήπεδο που είχε αρχικά ορισθεί (ΔΑΚ Λαμίας).»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X