Τζιούμπα: «Είχαμε γίνει... Ζενίτ Ρίο ντε Τζανέιρο, δεν θα αλλάξω διαβατήριο»

Τζιούμπα: «Είχαμε γίνει... Ζενίτ Ρίο ντε Τζανέιρο, δεν θα αλλάξω διαβατήριο»
Photo Credits: INTIME

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει συνέντευξη του Τζιούμπα στο YouTube, με τον Ρώσο ποδοσφαιριστή να παραπονιέται για τους πολλούς Βραζιλιάνους στη Ζενίτ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορεία του Άρτεμ Τζιούμπα μετά την αποχώρησή του από τη Ζενίτ δεν εξελίχτηκε ιδανικά για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, που μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Άδανα Ντεμίρσπορ επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ο 34χρονος επιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στους Μοσχοβίτες σε συνέντευξή του στο YouTube, ωστόσο πολλά από τα λεγόμενά του προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Τζιούμπα σχολίασε την αποχώρησή του από τη Ζενίτ το προηγούμενο καλοκαίρι αναφέροντας πως «μου προσέφεραν νέο συμβόλαιο αλλά ήταν τέτοιο που έμοιαζε λες και δεν το έκαναν. Αλλά όπως και να ‘χει, δεν ήθελα να μείνω.

Είχα καταλάβει πως η ομάδα εξελισσόταν σε Ζενίτ Ρίο ντε Τζανέιρο ή Σάο Πάουλο. Νομίζω είναι λανθασμένη η… βραζιλιάνικη κατεύθυνση. Η ρωσική ομάδα πρέπει να έχει ραχοκοκαλιά από Ρώσους παίκτες. Δεν υπήρχε νόημα να γυρίσω στη Ζενίτ, δεν είμαι Βραζιλιάνος και δεν θα αλλάξω το διαβατήριό μου.

Δεν υπήρχε βέβαια καμία κόντρα, ακόμη και σήμερα μιλάω με τον Μάλκομ και τον Μπάριος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα παιδιά, προστατεύω τα συμφέροντα της ομάδας του και εκείνα των Ρώσων».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ έκανε λόγο για «αντιδραστική συμπεριφορά προς το μέρος μας στο εξωτερικό, δεν είναι ωραίο. Έβγαλαν τις μάσκες τους και έδειξαν τη συμπεριφορά τους. Εάν μας συμπεριφέρεσαι έτσι, δεν σε χρειαζόμαστε. Δεν τους αντέχω βασικά».

Η κουβέντα πήγε ακολούθως σε κοινωνικά ζητήματα, με τον Τζιούμπα να λέει ότι «είμαι χαρούμενος που στη χώρα μου υπάρχει άντρας και γυναίκα. Δεν υπάρχουν αυτά τα ακατανόητα με τις εκτρώσεις και το φύλο. Εμφανίστηκαν τόσα μυθικά πλάσματα, non binary προσωπικότητες. Χαίρομαι που εμείς δεν το επιτρέπουμε αυτό. Στη χώρα μας, υπάρχει ο άντρας και η γυναίκα, οι γονείς είναι ο μπαμπάς και η μαμά. Δεν θέλω να εμβαθύνω, αλλά δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται στον κόσμο».

Όσον αφορά δε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, εξήγησε πως «πιστεύω στη χώρα μου, είμαι πατριώτης. Η ιστορία θα κρίνει τα πάντα στο μέλλον. Τώρα είμαι ολοκληρωτικά με τον πρόεδρο, τον Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν το κρύβω. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Έτσι είμαι, θα είμαι μέχρι τη χώρα μου μέχρι το τέλος».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X