Καταρρίφθηκε ένας μύθος για τον Σταμάτη Κόκοτα - Το αποκάλυψε ο γιος του στον Αρναούτογλου (VIDEO)

Καταρρίφθηκε ένας μύθος για τον Σταμάτη Κόκοτα - Το αποκάλυψε ο γιος του στον Αρναούτογλου (VIDEO)

Κυκλοφορούσε για χρόνια ως φήμη, όμως ο Δημήτρης Κόκοτας τόνισε πως τελικά δεν ισχύει! Ποια είναι η αλήθεια για ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια του πατέρα του;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε ο Δημήτρης Κόκοτας πέντε μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του Σταμάτη Κόκοτα.

«Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχεια σε κόντρα. Νομίζω δεν υπήρχε μέρα που να μη φώναζε ο ένας στον άλλον, σε βάση καθημερινή. Όπως όλοι οι γιοί με τους πατεράδες. Ήμουν σπίτι του μέρα παρά μέρα και τα τελευταία 11 χρόνια μαζί με την μικρή κάθε Κυριακή στο σπίτι του παππού της. Πάντα με συμβούλευε και είχε να πει κάτι γιατί γνώριζε» είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Περνάει κάθε μέρα από το μυαλό μου, και ο πατέρας μου και η μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια…» είπε σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Κόκοτας.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Αρναούτογλου ζήτησε από τον Δημήτρη Κόκοτα να επιβεβαιώσει πως το τραγούδι «γιε μου», που είχε τραγουδήσει ο πατέρας του, δεν αφορούσε τον ίδιο.

Δείτε εδώ τι απάντησε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X