H επικοινωνία Μπαλτάκου-Κυβέρνησης και η εντολή Μητσοτάκη για αναβολή του Κυπέλλου

H επικοινωνία Μπαλτάκου-Κυβέρνησης και η εντολή Μητσοτάκη για αναβολή του Κυπέλλου
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είχε επικοινωνία με την κυβέρνηση από νωρίς το πρωί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είχε επικοινωνία με την κυβέρνηση από νωρίς το πρωί πριν επισημοποιηθεί η αναβολή των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Νovibet.

Το SDNA παραθέτει το χρονικό της απόφασης για την αναβολή των σημερινών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, λόγω της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα τις τελευταίας ώρες, μετά τη φρικιαστική τραγωδία στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2), με τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 40 ανθρώπους.

Όπως ήταν λογικό, αποφασίστηκε η αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας και μαζί φυσικά των σημερινών ημιτελικών του Κυπέλλου, Λαμία-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Όσο για το πώς φτάσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση; Εξ αρχής είναι η αλήθεια ότι υπήρχε προβληματισμός, καθώς το καλεντάρι είναι ασφυκτικά πιεσμένο. Το πρωί Τετάρτης ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος πήρε την πρωτοβουλία από νωρίς να επικοινωνήσει με την κυβέρνηση για να τεθεί επί τάπητος το θέμα, την ίδια στιγμή που οι ομάδες βρίσκονταν ήδη στα ξενοδοχεία ενόψει των αποψινών αναμετρήσεων.

Το θέμα έφτασε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε ξεκάθαρη εντολή: “ούτε να το συζητάτε!”, ήταν η τοποθέτησή του σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Είναι χαρακτηριστικό δε πως το θέμα δεν πέρασε καν από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται και μετά τις επαφές που υπήρξαν ανάμεσα στην Ομοσπονδία και κυβερνητικά στελέχη, οριστικοποιήθηκε η αναβολή των ημιτελικών.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, ο αγώνας Λαμία-ΠΑΟΚ πηγαίνει για την επόμενη Τετάρτη (8/3), ενώ οι ρεβάνς οδεύουν για τη Μεγάλη Εβδομάδα, συγκεκριμένα Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη (12-13 Απριλίου).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X