Όνειρα... Ανατροπών κάνει ο Τζολάκης

Όνειρα... Ανατροπών κάνει ο Τζολάκης
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βλέπω κάτι όνειρα… αφιερωμένο εξαιρετικά στον Κωσταντίνο Τζολάκη.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζολάκης πιστεύει σε μια ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα…κάτι που με την εικόνα των δύο ομάδων μοιάζει περισσότερο με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.  Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων δήλωσε ότι υπάρχει πίστη στην ομάδα και μπορεί να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και στο τέλος θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν… τα συμπεράσματα δικά σας!

Τι είπε ο Τζολάκης

Είναι σκληρό να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Πόσο σας επηρεάζει το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στη προετοιμασία για ακόμη ένα ντέρμπι που έρχεται με την ΑΕΚ για το Κύπελλο;

“Είναι ξεχωριστό το πρωτάθλημα με το Κύπελλο. Σίγουρα μας ενοχλεί που δεν πήραμε τους τρείς βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ”.

Τι πρέπει να κάνετε για να διορθώσετε όσα λάθη έγιναν στο πρώτο παιχνίδι και να μπορέσετε να πάρετε τη νίκη;

“Πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό με το σκεπτικό ότι πρέπει να το γυρίσουμε, να μην φοβηθούμε τον αντίπαλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε αυτοί που πρέπει να πανηγυρίσουμε”.

Καταλαβαίνω ότι υπάρχει πίστη στα αποδυτήρια ότι μπορεί να γυρισει αυτό το σκορ γιατί είναι μεγάλο. 3-0;

“Σαφώς και υπάρχει πίστη γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Όποιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το σκορ δεν υπάρχει λόγος να είναι στην ομάδα”.

Τι διαφορετικό πρέπει να κάνετε στον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με το πρώτο ματς;

“Να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή, να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και στοίχησαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X