Χωρίς Χάμες και Εμβιλά ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

Χωρίς Χάμες και Εμβιλά ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ - Η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
Photo Credits: INTIME

Χωρίς Εμβιλά και Χάμες κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκακης την Τετάρτη (1/3, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, live σχολιασμός Enwsi.gr) στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ των φιλοξενούμενων στην “OPAP Arena” για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και από την αποστολή των ερυθρόλευκων λείπουν αρκετοί.

Συγκεκριμένα, κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί ο Κολομβιανός, Χάμες Ροντρίγκες και ο Γάλλος χαφ, Εμβιλά, ενώ δεν υπολογίζεται ως γνωστόν ούτε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Ο Γιαν Εμβιλά, που έκανε ένα εξαιρετικό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, κουβαλά κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι από το ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου και παρόλο που επόμενες μέρες υποβλήθηκε σε θεραπείες δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Εκτός θα είναι, επίσης, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που τραυματίες παραμένουν ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Παναγιώτης Ρέτσος, οποίοι δεν μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια ανατροπής.

Εκτός έμεινε τελικά και ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός και από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι”.

Δείτε την αποστολή:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X