Ο Αυγενάκης πρέπει να κάνει ότι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για εισιτήρια με ΟΦΗ!

Ο Αυγενάκης πρέπει να κάνει ότι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για εισιτήρια με ΟΦΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα πάρει εισιτήρια η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και καλείται να κάνει ότι με ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη περιμένει ο ΟΦΗ για το αν θα δώσει ή όχι εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς του «Γεντί Κουλέ» κόντρα στην ΑΕΚ, την ώρα που υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι αρνητική η αστυνομία.

Επί της ουσίας ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης καλείται να κάνει ή πιο σωστά πρέπει να κάνει με τηνΑΕΚ ότι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ.

Και αυτά τη στιγμή που στην  ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ΟΦΗ Μανώλης Βογιατζάκης για το θέμα που έχει προκύψει εν όψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ και την «κιτρινόμαυρη» εξέδρα στο «Γεντί Κουλέ».

Συγκεκριμένα, για την απόφαση της ΠΑΕ ΟΦΗ να αποδεχτεί το αίτημα της ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι αυτό είναι πάγια θέση του συλλόγου υπενθυμίζοντας πως το ίδιο συνέβη και στα δύο προηγούμενα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ που είχαν ζητήσει επισήμως εισιτήρια.

«Θα σας πω τι ακριβώς ισχύει. Την προηγούμενη Παρασκευή στην πρώτη σύσκεψη, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε επίσημα εισιτήρια και ο ΟΦΗ όπως έκανε και στις περιπτώσεις ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού απάντησε θετικά. Η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν αρνητική και πλέον περιμένουμε την απόφαση του Υφυπουργείου και ο ΟΦΗ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει γιατί πιστεύουμε πως οι αγώνες πρέπει να γίνονται με φιλάθλους και των δύο ομάδων», είπε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα εξηγώντας τους λόγους που ο ΟΦΗ αποφάσισε να βάλει προτεραιότητα, για το επόμενο 48ωρο, στους φιλάθλους που έχουν ήδη πάρει κάρτα φιλάθλου ο Μανώλης Βογιατζάκης τόνισε πως: «Μέχρι την Πέμπτη μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια όσοι φίλοι του ΟΦΗ έχουν ήδη προμηθευτεί κάρτες φιλάθλου και με αυτήν την απόφαση θέλουμε να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους δώσουμε μια προτεραιότητα για να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X