ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ)

Ξεχώρισε η ΑΕΚ στο τελευταίο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και αθλήτριες της ΑΕΚ στο τελευταίο κατά σειρά αναπτυξιακό πρωτάθλημα για το 2023 που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ.

Ήταν το 6ο και τελευταίο όπεν στο πρόγραμμα και η σεζόν για τον θεσμό θα ολοκληρωθεί 1 και 2 Απριλίου στην Καβάλα με τον Μεγάλο Τελικό. Πήραν μέρος 200 αθλητές κι αθλήτριες  και τα έδωσαν όλα για το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς μάλιστα διαμορφώνονται οι τελικές ειδικές βαθμολογίες για το δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό. Η ΑΕΚ ξεχώρισε με τον Αλέξανδρο Μαδέση στην κατηγορία των Εφήβων όπου και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μεγάλη επιτυχία για την «Ένωση» και στις Νεάνιδες όπου η Χρυσή Φωτιάδου κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μαδέσης έχοντας «bye» στη Φάση των 32, κέρδισε στους «16» τον Παπαϊωάννου της Αθηνάς Μαγκουφάνας με 3-0, στην προημιτελική φάση τον Μαλαμούδη του Ίφιτου Πατρών με το ίδιο σκορ, ενώ επικράτησε στον ημιτελικό του Αναστασιάδη από τον Φάρο ΑΛεξανδρούπολης με 3-1.

Στον τελικό του αγωνίσματος κατέβαλε τον Τζενίδη της ΧΑΝΘ με 3-0 σετ, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Η Φωτιάδου, με τη σειρά της, είχε «bye» στα προημιτελικά, ενώ στον ημιτελικό επικράτησε της Κρεάνγκα του Ολυμπιακού ΣΦΠ με 3-2 σετ. Στο μεγάλο τελικό, ηττήθηκε δύσκολα από την Μεραμβελλιωτάκη του Ολυμπιακού ΣΦΠ με 3-1 σετ, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Στις κατηγορίες μίνι παμπαίδων και μίνι παγκορασίδων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά νεαροί αθλητές της ΑΕΚ και πραγματικά εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους απόδοση. Μίνι παγκορασίδες: 6η θέση Μαδέση Κλειώ

9η θέση Νίκα  Βαλέρια. Στους μίνι παμπαίδες αγωνίστηκαν οι:

Αδαμίδης Θεόδωρος  Αγγελος Γιόκαρης. Στο πλευρό τους και ο προπονητής τους Κώστας Μαδέσης.

ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Χρυσό ο Μαδέσης, ασημένιο η Φωτιάδου (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X