Οικονόμου για το ντέρμπι: «Μου κάνει εντύπωση που πανηγυρίζετε για το Χ, μας ακυρώσατε κι ένα γκολ» (VIDEO)

Οικονόμου για το ντέρμπι: «Μου κάνει εντύπωση που πανηγυρίζετε για το Χ, μας ακυρώσατε κι ένα γκολ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποδόσφαιρο αποτελεί κάθε εβδομάδα αντικείμενο αντιπαράθεσης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», ειδικά από τη στιγμή που Δημήτρης Οικονόμου (Ολυμπιακός), Άκης Παυλόπουλος (Παναθηναϊκός) και Άρης Πορτοσάλτε (ΑΕΚ) υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες.

Λογικό κι επόμενο ήταν να υπάρξουν και στιχομυθίες για το ντέρμπι αιωνίων του περασμένου Σαββάτου με τον Παυλόπουλο να σέρνει πρώτος τον χορό.

«Κάποιοι φίλοι μού είπαν ότι από το Σάββατο ο Οικονόμου έχει εξαφανιστεί. Λέω, ‘δεν είναι αλήθεια’. Και να για να δείτε ότι δεν είναι αλήθεια, ορίστε τι γραβάτα φοράει. Πράσινη γραβάτα, τυχαίο;».

Ο Οικονόμου δεν άφησε ασχολίαστη τη μπηχτή και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι «εμένα με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ. Πάντα με εντυπωσίαζε αυτό. Αντικειμενικά ήμασταν καλύτεροι. Δεν έκατσε το γκολ, πάει δεν έκατσε… Μας ακυρώσατε κι ένα γκολ…».


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X