Μαρότα: «Ο Λουκάκου θα γυρίσει στην Τσέλσι και θα δούμε τι θα γίνει»

Μαρότα: «Ο Λουκάκου θα γυρίσει στην Τσέλσι και θα δούμε τι θα γίνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοιχτό άφησε το μέλλον του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ, ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Πέπε Μαρότα.

Η διοίκηση των «νερατζούρι» φέρεται να μην είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την παρουσία του Βέλγου επιθετικού, του οποίου ο δανεισμός από την Τσέλσι ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ μετρά δύο γκολ και μία ασίστ σε 12 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 29χρονος σέντερ φορ φαίνεται να είναι αρκετά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στα τέλη Αυγούστου, στην αναμέτρηση με τη Λάτσιο, και δεν έχει ξαναβρεί μέχρι σήμερα τα πατήματα του.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση, ο Μαρότα ανέφερε πως τον Ιούνιο θα επιστρέψει κανονικά στους Λονδρέζους και από εκεί πέρα θα αποφασιστεί το μέλλον του, κάτι εντελώς αντίθετο από τις αρχικές τοποθετήσεις των ανθρώπων της Ίντερ, οι οποίοι είχαν σε τεράστια εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή.

«Για το αν θα μείνει ο Λουκάκου την επόμενη χρονιά; Είναι πολύ νωρίς να αποφασίσουμε, θα επιστρέψει στην Τσέλσι και θα δούμε τι θα γίνει. Ο Λουκάκου θέλει να μείνει στην Ίντερ, σίγουρα. Ξέρουμε τις διαθέσεις του Ρομελού και θα δούμε αν θα διαπραγματευτούμε την επιστροφή του», ήταν τα λόγια του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X